Aynen biraz uzay mekiği gibi bir şey ama verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyorarattırdım modeli monitör beklerken uçak çıktı reis adam mönitör soruyor![]()
23.6 inç dostum küçükmüşBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuna bir bak istersen
msidan başka marka alcağımı düşünmüyorum teşekkür ederimaynen msi serisinden memnun kalırsın ama 1500 ü gözden çıkardıysan biraz daha ekleyip daha iyisini alabilrisin
Steam pubg ve cs go oynuyorum şuanlık 75 hz monitörden şikayetçi değilim ama 144 hz monitör tabikide daha avantıjlı tavsiyen için teşekkürlerBen şahsen xl2740 aldım 27 inç 240 hz 1 ms oyuncu e spor monitörü ve 60hz lcd bi monitörden geçtiğimi düşünürsek çok çok memnunum.Fiyatı tabi ki baya baya tuzlu ama bu serinin ucuz monitörleri var benim gibi fps oyunları oynuyorsan bakmanı öneririm ki fps oynuyorsan tn olan 1 ms 144 hz monitörlere bakmanı öneririm.
4 ms olması dezavantaj gibi sanki tavsiyen için teşekkürlerbiraz bütceni aşıyor ama
Viewsonic VX3276-2K-MHD 32" 4ms (Display+2xHDMI) WQHD IPS Tasarım Monitör
bu monitör hem 2k hemde diğer rakiplerine oranla ms gecikmesi daha az tavsiyemdir
hangi modeliMSI kullanıyorum çok iyi
hangi modeli
Acer Nitro ya da viewsonic tavsiye ederim ikisini de kullandım çok iyiler. Şu an bendeki Acer Nitro üzerinde kamera ve mikrofon da var dahili hoparlörü de mevcut.
27 inç olanı farklı siteler de 1300-1400 arası değişiyoronun fiyatı nedir ?