Üye
GameBooster 23.6" GB-2461CF
Viewsonic 23.6" VX2458-MHD
PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01
Viewsonic 23.6" VX2458-MHD
PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01
| Ön Bilgi: Oyun monitörü seçerken öncelikle Hz ve ms değerlerini dikkate aldım. Sonrasında çözünürlük, ekran kalitesi, çerçeve tipi, senkronizasyon yeteneği ve ergonomik kullanımı gibi kriterleri değerlendirdim. Bazı ürünlerin bütçenden çok daha uyguna bütçenin etrafındaki ürünlere göre daha iyi performans sunduğunu söyleyebilirim. |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Neden bu ürün? Rakiplerine göre öne çıkan bu monitörün VA paneli renkleri canlı gösterirken, 75 Hz Curved ekranı ile de akıcı görüntüler elde etmeni sağlar. Ancak kalın ekran kenarları günümüz standartlarından uzak.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Rakiplerine göre öne çıkan bu monitörün VA paneli renkleri canlı gösterirken, 75 Hz Curved ekranı ile de akıcı görüntüler elde etmeni sağlar. Ancak kalın ekran kenarları günümüz standartlarından uzak.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Gecikme önleyici teknolojisi ve 144 Hz yenileme hızı ile çok akıcı deneyimler elde ederek rekabetçi oyunlarda her zaman bir adım önde olacaksın. |
| Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm |
|
Giriş Yap
Neden bu ürün? 24 inç boyutunda 144Hz Full HD ekrana sahip bu monitörle görüntüleri akıcı görür ve IPS paneliyle de canlı renkte görüntüler elde edersin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir. |