- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
arkadaşlar monitör de ekranımın çizilmiş çok değil ince çizgiler onlar nasıl gider bilginiz varmı
fiziksel knk camdafiziksel yapılan çizik mi yoksa sistemsel çizik mi onu bi söyler misin
yaptın ekran temizleme sildim ama hala aynıçizikler derin değil ise ekran temizleme solüsyonları ve mikrofiber bezleri mevcut netten sipariş edebilirsin kanka
fiziksel knk camda
derin değil diyor zaten çok sorun yaratmaz telefonda ki mantık gibi işte çizildi mi çare yokkanka monitordeki cizikler gidecek bir sey değil fizikselse bide geçmis olsun monitor değştirmen gerek
knk yeni 3 ay oldukanka eskimişse arka camda olabilir ama normal tırnak çiziği vs ise onu gidip değiştirmen gerek normal kir iziyse de kolonyayı sür kurumasını bekle sulu bez ile sertçe silmeye çalış gidecektir
knk bendede var artık ekran da çizikler çıkmaya baladıfiziksel knk camda
ama çok belli değil ekran açıkkenknk bendede var artık ekran da çizikler çıkmaya baladı
Knk nasıl yapacam macun ilekanka sanal kırmızı çizgiler varsa kablodan kaynaklanır yoksa fiziksel ise macun ile silebilirsin
kanka sana karbonat ile yapabilirsin dedim hala farklı yollar arıyosun tek yolu karbonatla yapmak 2 ölçek karbonat 1 bardak su krem kıvamına gelene kadar karıştır sonra çiziklere dairesel şekilde sürKnk nasıl yapacam macun ile
Tamam deniyecem kesin geçermikanka sana karbonat ile yapabilirsin dedim hala farklı yollar arıyosun tek yolu karbonatla yapmak 2 ölçek karbonat 1 bardak su krem kıvamına gelene kadar karıştır sonra çiziklere dairesel şekilde sür
doğru yaparsan geçirir kanka ama video vs izle nasıl yapıyorlar vs bi bakTamam deniyecem kesin geçermi