UwU
Seçkin Üye
Çözünürlüğüm Hz'im her şeyim dogru olmasına rağmen monitörün sağında siyah şerit var ve bir türlü düzelmiyor, o siyah şeridi kullanamıyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
ekran catlamasından değil monitörüm baya eskiydi bi bakayım dedim bisilei kurcaladım auto die bisi vardı ona bastım sonra böyle olduÖLÜ PİKSELDENDIR veya ekran catlamıstır ıcınden
monitörün öneriliğen cözünürlüğü 1024 e 1080 öyle yapıncada bu sefer seritler 2 tane cıkıyo ve ekran fazla kuculuoÇözünürlük Kısmı İle Temasa Geçmiş Olup Ekran Desteklemediğinden Kaymış Olabilir Monitörü Önerilen Çözünürlüğe Getirin O da Olmaz ise aklıma gelen başka bir şey yok kusura bakmayın
10 yıllık monitör kankakanka garantiye gönder yenisini veriyorlar
işlemcim amdintel görüntü bağdaşlarını açın hangi çözünürlük öyle ise seçin sonrasında tam ekran ı seçin ve tekrar deneyin
kanka bende auto düümesine basınca böyle oldu ama düzelmedi hala devfam ediyoknk bende de vardı monitorun alt kısmındaki AUTO düğmesine bastım 2 3 kere ekran gidip geldi düzeldi bende
kırılmadı monitördeki auto düğmesine basınca yasandı bunlarEkranın içindeki sıvı akmış olabilir kırıldıysa tabi
10 yıllık monitör kanks yüksek ihtimal yeni vermezler .dÖlü piksel olabilir garantiye gönder yeni bir tane yollasınlar sana
vermezler zaten istiyorsan bütçe ver yeni monitör önerebilirim sanakanka bende auto düümesine basınca böyle oldu ama düzelmedi hala devfam ediyo
Post automatically merged:
kırılmadı monitördeki auto düğmesine basınca yasandı bunlar
Post automatically merged:
10 yıllık monitör kanks yüksek ihtimal yeni vermezler .d
kanka 2 milyara 2. el en az 144 hz bi monitör olursa mükemmel olrvermezler zaten istiyorsan bütçe ver yeni monitör önerebilirim sana
kanka 2 milyara 2. el en az 144 hz bi monitör olursa mükemmel olr
monitörün altında bir tus va rona bastum ve secenekler geldi ordanda autoya bastıgımda bu sorun olustu ama artık sorun degil alıstımEski monitörümde benzer bir sorun mevcuttu, ekranın solunda bir kısım hafif saydam gri şerit şeklindeydi ve monitörü ortalayınca kayboluyordu. VGA kablosunu değiştirerek çözmüştüm. Kabloda bir problem olmadığından emin misin?