Uzman Üye
Dün sorunsuz oynadığım monitör bugün açılmıyor PC kasada sıkıntı yok kabloyu çok bastırınca açılıyor kabloyu değiştirdim aynı değişen yok içine birşeyde sıkışmamıs yardım eder misiniz
Kabloyu normal olarak takınca görüntü gelmiyor ama sert bir şekilde bastırın geliyor kabloda sıkıntı olmadığına eminim 3 farklı kabloyla denedim aynı problemKankam, ekrana yazı felan geliyor mu güç hakkında yoksa dümdüz simsiyah mı? Eğer dümdüz simsiyah ise.. Kablolardan dolayı bir sıkıntı vardır.
3 farklı kabloyla denedim aynı problemknk monitöre güç gelmiyorsa güç kablonu değiştirebilirsin ama güç gelmediğinden emin ol hdmı/dvı kablosundan veya donanımsaldan da kaynaklı olabilir
Kasa ne alaka monitör sıkıntılıbiraz klasik bir çözüm ama ramleri çıkart tak, olmazsa ramleri sil. HDMİ/VGA kablonu değiştirebilirsin.
Yav monitör güç gelmiyorBoşta çalıştır derken monitörü takmadan sadece kasayı çalış tırdıktan sonra tekrardan monitörümü takayım.