Monitöre güç gelmiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dün sorunsuz oynadığım monitör bugün açılmıyor PC kasada sıkıntı yok kabloyu çok bastırınca açılıyor kabloyu değiştirdim aynı değişen yok içine birşeyde sıkışmamıs yardım eder misiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kankam, ekrana yazı felan geliyor mu güç hakkında yoksa dümdüz simsiyah mı? Eğer dümdüz simsiyah ise.. Kablolardan dolayı bir sıkıntı vardır.

Üye
2 HİZMET YILI
knk monitöre güç gelmiyorsa güç kablonu değiştirebilirsin ama güç gelmediğinden emin ol hdmı/dvı kablosundan veya donanımsaldan da kaynaklı olabilir

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kankam, ekrana yazı felan geliyor mu güç hakkında yoksa dümdüz simsiyah mı? Eğer dümdüz simsiyah ise.. Kablolardan dolayı bir sıkıntı vardır.
Kabloyu normal olarak takınca görüntü gelmiyor ama sert bir şekilde bastırın geliyor kabloda sıkıntı olmadığına eminim 3 farklı kabloyla denedim aynı problem

knk monitöre güç gelmiyorsa güç kablonu değiştirebilirsin ama güç gelmediğinden emin ol hdmı/dvı kablosundan veya donanımsaldan da kaynaklı olabilir
3 farklı kabloyla denedim aynı problem

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Boşta çalıştır derken monitörü takmadan sadece kasayı çalış tırdıktan sonra tekrardan monitörümü takayım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
biraz klasik bir çözüm ama ramleri çıkart tak, olmazsa ramleri sil. HDMİ/VGA kablonu değiştirebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bazı güç kabloları sert oluyor tam takdıgından emınmısın ıyıce bastır takarken

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mnoitörün giriş kısmında sıkıntı olabilir mönitörü ayırıp bakabilirmisin.

Üye
2 HİZMET YILI
Monitöre bağlı olan güç kablosunu tak çıkar yapmadıysan yap, farklı prizde çalıştırmayı dene, pcye bağlı olan kablosunu çıkar boşta çalıştırmayı dene, güç kablosunun monitörün arkasındaki sokete tam oturduğundan emin ol.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çözebildin mi sorunu çözemediysen bi monitörle ilgilenen bilgisayarcıya sor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...