Onaylı Üye
gtx 1050 kankaekran kartın ne?
w10 pro kankaişletim sistemi nedir win10 mu onuda sorayım çünkü win10larda ekranla ilgili sorunlar çok
reyis benim anlamadığım şey bu monitör hiç mi 144 desteklemiyor bunu bozmadan nasıl anlayabilrim destekliyorsa öyle oynamak istiyorum asıl sorunum çözünürtlük aylarında etkin sinyal çözümleme diye bi dalga var ekran çözünürlüğünü düşürünce atıyorum 1280 960 bende o sinyal çözümleme 1920 1080 oluyor ve ekran sik gibi oluyor bulanıklığı çözemiyorum her şey driveler vesaire tam yüklü denetim masası dahiltamamen monitörun destekledıgı goruntu ayarıyla alakalı bır konu her hz cozunurulugu farklı ornegın 1600*900 de 144 hz olacak dıye bırsey yok monıtorun desteklemesı lazım
kanka hepsi tam yüklü geforce experince tan tut denetim masası oyundriverlerı ve sairedostum driverların eksik olabilir bi kontrol et
kardesım senın kı monıtor degıl tv ıkısının ekran panelı aynı degıl o yuzden ayarlayamassınreyis benim anlamadığım şey bu monitör hiç mi 144 desteklemiyor bunu bozmadan nasıl anlayabilrim destekliyorsa öyle oynamak istiyorum asıl sorunum çözünürtlük aylarında etkin sinyal çözümleme diye bi dalga var ekran çözünürlüğünü düşürünce atıyorum 1280 960 bende o sinyal çözümleme 1920 1080 oluyor ve ekran sik gibi oluyor bulanıklığı çözemiyorum her şey driveler vesaire tam yüklü denetim masası dahil
Post automatically merged:
kanka hepsi tam yüklü geforce experince tan tut denetim masası oyundriverlerı ve saire
güncelleme tam az önce baktım sinyal çözümleme diye bir dalga var ben istediğim çözünürlüğpü kullanamıyorum kısaca var ama 1366 768 hariç gerisi leş oluyor bende büyük bir monitöre ve orta düzel ekran kartına rağmenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapwin10 kullanıyorsan şunu bir yükleyip dene DPI Scale'i %125 olarak işaretle
ekrankartını güncellemesini denetle
kanka w10 alakası ne anlamadım ?=win 10 olması lazım
evet dostum hepsi tam driver zaten 2 tane şey var aygıt yöneticiisnde her şey tam güncel diyorDriverlarını ve güncelleştirmeleri kontrol ettin mi ?
tv monitör kanka her şeyi yazıyor ayarlarında pc özelliği olark kullandığım kumandasından keskinlik ve saire oyun modu var hani olmasa bilirimkardesım senın kı monıtor degıl tv ıkısının ekran panelı aynı degıl o yuzden ayarlayamassın
kanka w10 pro evetwin 10 mu
Baktımda senın monıtor cozunurluk destegı 1366x768 bu ama bunun ustune cıkıp tam ekran goruntusu alamassın kı Çözunurlugu arttırdıgında ekran monıtore sıgmaz tam olarak goremessıntv monitör kanka her şeyi yazıyor ayarlarında pc özelliği olark kullandığım kumandasından keskinlik ve saire oyun modu var hani olmasa bilirim
ben düşürüyorum yalnız çözünürlüğü o ne alaka yada yüksek hz alabilmek için hdmi kablosu yerine dsplay port takın muhabbeti gibi bir şey gördüm tazeleme değeri 60 la sınırlanmıyormuşBaktımda senın monıtor cozunurluk destegı 1366x768 bu ama bunun ustune cıkıp tam ekran goruntusu alamassın kı Çözunurlugu arttırdıgında ekran monıtore sıgmaz tam olarak goremessın
çözünürlükler var usta sorun yapınca garip durmasıekran kartı driverini silip yeniden yükle pc yi yeniden başlat bakalım gelicekmi çözünürlükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?