monitörüm 23 inç lg 24mt45d tv hd sorun:çözünürlük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar lg marka 23 inç bi monitörüm var 1 ms hz ayarlarını ve saire bilmiyorum açıkcası bende 60 hz gösteriyor 23 inç bir monitör ama maks çözünürlük 1920 1080 ama ben önerilen çözünürlüğüm 1366 768 ben bu çözünürlüğü düşük yada yükselttim mi etkin sinyal çözümleme 1920 1080 oluyor 1080 p bir görüntü ama çok bulanık ve leş oluyor ekranım aynı şey oyunlarımda da geçerli sizce sebebi nedir önerilen de oynadım mı net ama ben o çözünürlükte oynamak istemiyorum mesela fps oyunlarında 4:3 oynamak istiyorum ama leş bir görüntüm oluyor yani etkin sinyal çözünlemeyle normal çözünürlüğüm aynı olmuyor sizce sebebi nedir ben 75 hz ayarlarda oynuyorum ama bulanık bir görüntüm oluyor nasıl çözebilirim

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
işletim sistemi nedir win10 mu onuda sorayım çünkü win10larda ekranla ilgili sorunlar çok

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
dostum driverların eksik olabilir bi kontrol et

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
tamamen monitörun destekledıgı goruntu ayarıyla alakalı bır konu her hz cozunurulugu farklı ornegın 1600*900 de 144 hz olacak dıye bırsey yok monıtorun desteklemesı lazım

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
win10 kullanıyorsan şunu bir yükleyip dene DPI Scale'i %125 olarak işaretle
ekrankartını güncellemesini denetle

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
tamamen monitörun destekledıgı goruntu ayarıyla alakalı bır konu her hz cozunurulugu farklı ornegın 1600*900 de 144 hz olacak dıye bırsey yok monıtorun desteklemesı lazım
reyis benim anlamadığım şey bu monitör hiç mi 144 desteklemiyor bunu bozmadan nasıl anlayabilrim destekliyorsa öyle oynamak istiyorum asıl sorunum çözünürtlük aylarında etkin sinyal çözümleme diye bi dalga var ekran çözünürlüğünü düşürünce atıyorum 1280 960 bende o sinyal çözümleme 1920 1080 oluyor ve ekran sik gibi oluyor bulanıklığı çözemiyorum her şey driveler vesaire tam yüklü denetim masası dahil
Post automatically merged:

dostum driverların eksik olabilir bi kontrol et
kanka hepsi tam yüklü geforce experince tan tut denetim masası oyundriverlerı ve saire

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
reyis benim anlamadığım şey bu monitör hiç mi 144 desteklemiyor bunu bozmadan nasıl anlayabilrim destekliyorsa öyle oynamak istiyorum asıl sorunum çözünürtlük aylarında etkin sinyal çözümleme diye bi dalga var ekran çözünürlüğünü düşürünce atıyorum 1280 960 bende o sinyal çözümleme 1920 1080 oluyor ve ekran sik gibi oluyor bulanıklığı çözemiyorum her şey driveler vesaire tam yüklü denetim masası dahil

kanka hepsi tam yüklü geforce experince tan tut denetim masası oyundriverlerı ve saire
kardesım senın kı monıtor degıl tv ıkısının ekran panelı aynı degıl o yuzden ayarlayamassın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
win10 kullanıyorsan şunu bir yükleyip dene DPI Scale'i %125 olarak işaretle
ekrankartını güncellemesini denetle
güncelleme tam az önce baktım sinyal çözümleme diye bir dalga var ben istediğim çözünürlüğpü kullanamıyorum kısaca var ama 1366 768 hariç gerisi leş oluyor bende büyük bir monitöre ve orta düzel ekran kartına rağmen

win 10 olması lazım
kanka w10 alakası ne anlamadım ?=

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Driverlarını ve güncelleştirmeleri kontrol ettin mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardesım senın kı monıtor degıl tv ıkısının ekran panelı aynı degıl o yuzden ayarlayamassın
tv monitör kanka her şeyi yazıyor ayarlarında pc özelliği olark kullandığım kumandasından keskinlik ve saire oyun modu var hani olmasa bilirim

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
tv monitör kanka her şeyi yazıyor ayarlarında pc özelliği olark kullandığım kumandasından keskinlik ve saire oyun modu var hani olmasa bilirim
Baktımda senın monıtor cozunurluk destegı 1366x768 bu ama bunun ustune cıkıp tam ekran goruntusu alamassın kı Çözunurlugu arttırdıgında ekran monıtore sıgmaz tam olarak goremessın

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ekran kartı driverini silip yeniden yükle pc yi yeniden başlat bakalım gelicekmi çözünürlükler

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Baktımda senın monıtor cozunurluk destegı 1366x768 bu ama bunun ustune cıkıp tam ekran goruntusu alamassın kı Çözunurlugu arttırdıgında ekran monıtore sıgmaz tam olarak goremessın
ben düşürüyorum yalnız çözünürlüğü o ne alaka yada yüksek hz alabilmek için hdmi kablosu yerine dsplay port takın muhabbeti gibi bir şey gördüm tazeleme değeri 60 la sınırlanmıyormuş

ekran kartı driverini silip yeniden yükle pc yi yeniden başlat bakalım gelicekmi çözünürlükler
çözünürlükler var usta sorun yapınca garip durması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...