Monster abra laptopuma performans hızlandırma nasıl yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bende başlıktada gördüğünüz gibi Monster Abra A5V12.1 Serisinden bir Laptop var ve ben buna overclock gibi bir perofrmans hızlandırma yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olurlar ise çok sevinirim üstünde 1050 ti var nasıl bir ayar yapabilirm memnun kalabilirm yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka bildirimlerini ve diğer zimbirtilar kapat arama çubuğunu küçült varya manyak FPS yukseliyo ben öyle hallettim sorunumu

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sanırım o laptopun kendine özel driveri vardı kullanma klavuzunda bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
normal pc deki gibi performans ayarlarından grafikle ve nvıdıa ayarlarından performans ayarlarını ayarlarsan yükselir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benimde monster a5 var ama performansından memmun değilim. Sd alalım dedim, laktobu tamir etmiyorlar. Ekranı kırıldı, tamamen kırılsın öyle getir dediler. Sd alamadım, laktop ölü gibi oldu

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benimde monster a5 var ama performansından memmun değilim. Sd alalım dedim, laktobu tamir etmiyorlar. Ekranı kırıldı, tamamen kırılsın öyle getir dediler. Sd alamadım, laktop ölü gibi oldu
Bende ssd var kanka bana performans arttırmak için bilgi lazım
Kanka bildirimlerini ve diğer zimbirtilar kapat arama çubuğunu küçült varya manyak FPS yukseliyo ben öyle hallettim sorunumu
Yardımcı olma şansın varmıdır kral acaba yani ben birkaç birşey yaptım fakat yinede ihtiyacım var
Sanırım o laptopun kendine özel driveri vardı kullanma klavuzunda bulabilirsin
Malesef yok göremedim yani baktım ama
normal pc deki gibi performans ayarlarından grafikle ve nvıdıa ayarlarından performans ayarlarını ayarlarsan yükselir
O Ayarlar var fakat pek faydası olmuyor

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayarıma sağ tıkla özeliklerden gelişmiş sonra performans de windows animasyonları gereksiz şeyleri geri plan alır performans moduna al

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
laptoptan overclock yapmak istiyorsanız sıvı macun konusunu biraz araştırmanız size yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...