Monster Notebook Hakkında Düşünceleriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Benim düşüncem güzel fakat laptop olduğundan dolayı pahalı. İyi olmasının en büyük sebeplerinden biride sadece notebook üzerine yoğunlaşmaları bence.

Kanka tulpar t7 v20.2 modeline ve içerisindeki parçaların normal fiyatlarına baktığın zaman öyle bir fark görünmüyor pek masaüstü toplarsan bunun monitörü, kasası, klavyesi, hoparlörü, mikrafonu, kamerası vb. hepsini senin alman gerekiyor ama şunu da kabul ediyorum aynı parçalar laptop yerine masaüstünde daha yüksek performans almanı sağlar zaten dediğim gibi sürekli yer değiştiriyorum masaüstü taşıyamam

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Gereksiz Pahalı Bir Fiyatı Var O Yüzden Temiz 2. El Alman Daha Mantıklı Tavsiyem Budur Sana

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I'm not a fan of that notebook. I think its over rated to be honest.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Fazla pahalı ama verilen parayı hakettiğine inanıyorum

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Gereksiz Pahalı Bir Fiyatı Var O Yüzden Temiz 2. El Alman Daha Mantıklı Tavsiyem Budur Sana
piyasadaki güncel parça veya laptop fiyatlarını bildiğine emin miyiz ? Benden de size tavsiye 2. el pc çok zorda değilseniz asla almayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1yıldır kullanıyorum ve çok memnunum öneriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir kaç teknoloji mağzasında inceledim gayet güzel geldi fakat tek sorun laptop olması yani parça eklenmiyor tamiri temizliği çok zor kendin yapamıyorsun bir bilgisyarcıya verdiğinde de acaba parçası alındımı birşey oldumu gibi sorunlar karşına çıkıyor

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Bir kaç teknoloji mağzasında inceledim gayet güzel geldi fakat tek sorun laptop olması yani parça eklenmiyor tamiri temizliği çok zor kendin yapamıyorsun bir bilgisyarcıya verdiğinde de acaba parçası alındımı birşey oldumu gibi sorunlar karşına çıkıyor

Kanka loptabun arka kapağı rahatlıkla açılıyor, açınca garantisi gitmiyor. Yani bilgisayardan azcık anlıyorsan bilgisayarcı parça falan almaya kalkarsa hemen farkedersin zaten. Ayrıca ram,ssd,harddisk vb. şeyler çıkarılıp takılabiliyor, ilerde yükseltme yapabilirsin

Üye
10 HİZMET YILI
illaki notebook olacak dersen moonster notebook fakat pc toplamanı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bence iyi gibi ama herkesin dedigi gibi masaüstü ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeş monster ne yapıyor söyleyeyim sana
LAPTOP TOPLUYO

diğer firmalar napıyor (asus,msi,vs) : ekran kartı üreticisine gidip bana kaliteli parçaları ver diyor ve o bilgisayara test yapıyor ama monsterda böyle birşey söz konusu değil

bazı monster kullanıcıları çok memnun / bazıları ise çok kötü diyor (parçalar kalitesiz çıkıyor vs)

ayrıca şöyle düşün 6000tl lik aynı özellikli laptop mu iyidir 8000tl lik aynı özellikli mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
özelleştirme seçeneği iyi bir şey. ayrıca çevremde servisinden memnun olmayan duymadım. tek sıkıntısı kasasındaki malzemenin kalitesiz olması.

Üye
5 HİZMET YILI
monsterın bir kaç serisi hem cep dostu hem de oyun dostu insanı rahatlatan bir servisleri de var ondan çoğu kullanıcısı genelde memnundur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
az pahalı ama kalitesini ve servis imkanı katınca baya iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence iyi bir marka fp olarak birşey diyemem ama

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gayet güzel birazcık pahalı ama olsun okadar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fiyatına göre baya iyi bir gaming notebook aşırı güzel performansı var tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...