Laptopdan başka olmaz evliyim cocugum var masaüstü bana uygun olmuyorGüzel de kesin laptop mu istiyorsun birde bütçen ne kadar .
Bende aynı şekilde düşünüyorum malesef dış ülkelerde belkide yüzüne bakılmıcak laptopa bizim gözlerimiz fırlıyor3060 lı laptop a 23 bin çok fazla normalde ama bu devirde fiyatlar bu kadar artmışken al derim fiyatlar düşer alma derim fiyatlar yükselir biz de birşey diyemiyoruz artık
Sorma sorma çocuğun varmış Allah bağışlasın çocuk varsa doğru masaüstü sıkıntı olabiliyor ama bence biraz daha bekle ufaktan fiyatlar düşmeye baslamiş gidişata göre bakarsinB
Bende aynı şekilde düşünüyorum malesef dış ülkelerde belkide yüzüne bakılmıcak laptopa bizim gözlerimiz fırlıyor
Allah razı olsun allah herkese nasip etsin bakıyorum şuan özellikden pek anlamıyorumda ondanSorma sorma çocuğun varmış Allah bağışlasın çocuk varsa doğru masaüstü sıkıntı olabiliyor ama bence biraz daha bekle ufaktan fiyatlar düşmeye baslamiş gidişata göre bakarsin
skın monster lm uzk dur tvsiye ederim şun kulnıyorum pişmnım eğer aanlatmamamı istersen yaşadığım her sorunu anlatabilirim (baksana klavyesi bile sıkıntılı yazamamışım)Monster T7 v20.3 alıcam kullanan varmı acaba aramızda nasıl bilgisayar sizce?
ne yaşadın ben çok memnundumskın monster lm uzk dur tvsiye ederim şun kulnıyorum pişmnım eğer aanlatmamamı istersen yaşadığım her sorunu anlatabilirim (baksana klavyesi bile sıkıntılı yazamamışım)