Monster T7 v20.3 kullanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kasası kötü, abra serisiyle aynı kasayı kullanıyor. Fanları çok ses yapıyor ve soğutma alman lazım ayrıca. Onun dışında f2p ürün. dGPU özelliğide eklediler artık grafik gücünü direkt ekran kartından çekiyor. Böylelikle %100 verim alıyorsun ekran kartından.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
skın monster lm uzk dur tvsiye ederim şun kulnıyorum pişmnım eğer aanlatmamamı istersen yaşadığım her sorunu anlatabilirim (baksana klavyesi bile sıkıntılı yazamamışım)
Modeliniz nedir
Post automatically merged:

Kasası kötü, abra serisiyle aynı kasayı kullanıyor. Fanları çok ses yapıyor ve soğutma alman lazım ayrıca. Onun dışında f2p ürün. dGPU özelliğide eklediler artık grafik gücünü direkt ekran kartından çekiyor. Böylelikle %100 verim alıyorsun ekran kartından.
Onu nasıl açıyporuz bizmi ayarlıyoruz

Alienware geldi mi Türkiyeye Dell sağlıyordu servis hizmetlerini ama ona da bakabilirsin
Önerdigin ürün varmı

hocam daha iyi performans istiyorsan v20.4 almanı tercih ederim fiyat farkı var ama
Evet 2500 tl felan oynuyor

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Biostan açman gerek, Hybrid olarak geliyor o ayar, onu dGPU olarak ayarlaman gerek. Tam performanslı ekran kartını kullanmak istiyorsan.
Peki sence hangisi mantıklı bazıları dedigin gibi mesela valorantta %60 işlemci %40 ekran kartından kullanıyormuş boşuna işlemciyi yoruyor diyorlar

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Peki sence hangisi mantıklı bazıları dedigin gibi mesela valorantta %60 işlemci %40 ekran kartından kullanıyormuş boşuna işlemciyi yoruyor diyorlar
Rekabetçi oyunda kare sayısı ve bunu destekleyecek HZ altın kurallardandır. Hybrid kullanırsan performans kaybı yaşarsın, daha az fps alırsın.

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum valla o fiyat çok be içindekilere masaüstüne yönelmeni tavsiye ederim ben.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kıymetli bilgiler için teşekkür ederim cok sagol

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Rtx 2070 li monster kullandım sonra satıp 3060 lı aldım sonra onuda sattım ihtiyaçtan dolayı monster yani adı üstünde canavar alacaksan soğutmasına dikkat edeceksin ayrıca pc yi batarya ile değilde bataryasız kullanılmalı bataryası pc nin yarı fiyatında zaten iş ve oyun için kullanacaksan monster tavsiye ederim

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çok iyi marka destek olarak ürün kalitesi olarak vs. bu modelini kullanmadım ama fiyatı bütçenizi aşmıyorsa monsterdan şaşmayın.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
leptop alacağından emin misin pc toplaman daha yararlı olacaktır

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bir arkadasim aldi gayet guzel kendim de gordum test falanda yaptik oyun testleri cihazin sicakliklari ortalama denebilir islemci icin yani yine 85 90 derecelere islemci maalesef cikiyor oyuzden altina sogutucu alarak kullanirsaniz guzel olacaktir performansli bir cihazdir tavsiyemdir

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Rtx 2070 li monster kullandım sonra satıp 3060 lı aldım sonra onuda sattım ihtiyaçtan dolayı monster yani adı üstünde canavar alacaksan soğutmasına dikkat edeceksin ayrıca pc yi batarya ile değilde bataryasız kullanılmalı bataryası pc nin yarı fiyatında zaten iş ve oyun için kullanacaksan monster tavsiye ederim
batarya çıkmıyorki o pcde nasıl ayırıcaz :S

bir arkadasim aldi gayet guzel kendim de gordum test falanda yaptik oyun testleri cihazin sicakliklari ortalama denebilir islemci icin yani yine 85 90 derecelere islemci maalesef cikiyor oyuzden altina sogutucu alarak kullanirsaniz guzel olacaktir performansli bir cihazdir tavsiyemdir
evet 85-90 işlemci sıcaklıgında geziyormuş herkesin dedigi doğru sogutucu şart

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben değilde arkadaşım kullanıyordu çok iyi bilgisyar ama bazı programlar çalışırken oyundan atıyor

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam bende monster abra A5 v17.1 var onuda öneririm A5 V17.1 e bakabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...