Modeliniz nedirskın monster lm uzk dur tvsiye ederim şun kulnıyorum pişmnım eğer aanlatmamamı istersen yaşadığım her sorunu anlatabilirim (baksana klavyesi bile sıkıntılı yazamamışım)
Onu nasıl açıyporuz bizmi ayarlıyoruzKasası kötü, abra serisiyle aynı kasayı kullanıyor. Fanları çok ses yapıyor ve soğutma alman lazım ayrıca. Onun dışında f2p ürün. dGPU özelliğide eklediler artık grafik gücünü direkt ekran kartından çekiyor. Böylelikle %100 verim alıyorsun ekran kartından.
Önerdigin ürün varmıAlienware geldi mi Türkiyeye Dell sağlıyordu servis hizmetlerini ama ona da bakabilirsin
Evet 2500 tl felan oynuyorhocam daha iyi performans istiyorsan v20.4 almanı tercih ederim fiyat farkı var ama
Biostan açman gerek, Hybrid olarak geliyor o ayar, onu dGPU olarak ayarlaman gerek. Tam performanslı ekran kartını kullanmak istiyorsan.Modeliniz nedir
Post automatically merged:
Onu nasıl açıyporuz bizmi ayarlıyoruz
Peki sence hangisi mantıklı bazıları dedigin gibi mesela valorantta %60 işlemci %40 ekran kartından kullanıyormuş boşuna işlemciyi yoruyor diyorlarBiostan açman gerek, Hybrid olarak geliyor o ayar, onu dGPU olarak ayarlaman gerek. Tam performanslı ekran kartını kullanmak istiyorsan.
Rekabetçi oyunda kare sayısı ve bunu destekleyecek HZ altın kurallardandır. Hybrid kullanırsan performans kaybı yaşarsın, daha az fps alırsın.Peki sence hangisi mantıklı bazıları dedigin gibi mesela valorantta %60 işlemci %40 ekran kartından kullanıyormuş boşuna işlemciyi yoruyor diyorlar
batarya çıkmıyorki o pcde nasıl ayırıcaz :SRtx 2070 li monster kullandım sonra satıp 3060 lı aldım sonra onuda sattım ihtiyaçtan dolayı monster yani adı üstünde canavar alacaksan soğutmasına dikkat edeceksin ayrıca pc yi batarya ile değilde bataryasız kullanılmalı bataryası pc nin yarı fiyatında zaten iş ve oyun için kullanacaksan monster tavsiye ederim
evet 85-90 işlemci sıcaklıgında geziyormuş herkesin dedigi doğru sogutucu şartbir arkadasim aldi gayet guzel kendim de gordum test falanda yaptik oyun testleri cihazin sicakliklari ortalama denebilir islemci icin yani yine 85 90 derecelere islemci maalesef cikiyor oyuzden altina sogutucu alarak kullanirsaniz guzel olacaktir performansli bir cihazdir tavsiyemdir
Sistemsel problemdir o bence hocamben değilde arkadaşım kullanıyordu çok iyi bilgisyar ama bazı programlar çalışırken oyundan atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?