MorpHeus bi bak artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Ya teamspek3 e giriyom teknik destek e giriyom boş ya.Bi uyarı yap yada birini gonder nolur şu your site hatasınız çozemiyom 

Bu sebepler hiç iyi bi teamspek teknik destek odası olmamış nolur birini gonder ya

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle teknik destek ekip lideri olarak konuşuyorum, gün içerisinde tekniker ekip ts3 adresindeydi fakat kimse tsde 7/24 bekleyemez.
Tam olarak 24 dakikadır tsdesin fakat şikayetinde sabahtan beri bekler gibi bir anlam oluşturup insanları zan altına almışsın hoş bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Not : Konuyu 2 dakika önce paylaşmışsın, ben tsdeyim ve teknik destek bekleme odasında seni göremiyorum?

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
BarFilozofu' Alıntı:
Öncelikle teknik destek ekip lideri olarak konuşuyorum, gün içerisinde tekniker ekip ts3 adresindeydi fakat kimse tsde 7/24 bekleyemez.
Tam olarak 24 dakikadır tsdesin fakat şikayetinde sabahtan beri bekler gibi bir anlam oluşturup insanları zan altına almışsın hoş bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Not : Konuyu 2 dakika önce paylaşmışsın, ben tsdeyim ve teknik destek bekleme odasında seni göremiyorum?

bende yaklaşık 20 dk bkl deim kimse gelmeyince sinirlendim bu sebeple bu yorumu açım 

eyerki 7/24 saat ordaysanız ozur dilerim :dDdD

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
furkanas3' Alıntı:
bende yaklaşık 20 dk bkl deim kimse gelmeyince sinirlendim bu sebeple bu yorumu açım 

eyerki 7/24 saat ordaysanız ozur dilerim :dDdD

Kardeşim herkezin günlük yaşamı var bir forum için 7/24 TS'de beklemek zorunda değil.Hadi 7/24 Forumda gezebilir isterse ama TS'de Boş Boş Durupta ne yapsın adam.Biraz Kendinizi Bu Adamların Yerine Koyun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dediğim gibi 7/24 orda değiliz tabiki insanlık hali, ama sadece 20 dakika bekleyip insanları direk suçlamak biraz ağır kaçmış gibi geldi :)
Özürlük bir durum yok dostum sadece fikrimi belirtmek istedim teşekkür ederim anlayışın için

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim aynı hata bende var hatasının çözümü yok bende bulamadım themida hatası yok yoursite@yoursite bişey yolla falan diyor deli oldum

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
kardesım sen bekle onlar elbet gelır yardıma gelırler :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
celilcan123' Alıntı:
kardeşim aynı hata bende var hatasının çözümü yok bende bulamadım themida hatası yok yoursite@yoursite bişey yolla falan diyor deli oldum

çözümü win10 kardeş win10 yap duzelir ben yaptım bitti :)  oyuna rahatça giriyom

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bilgisayarınız Antivirüs programı ile taratın virüsleri silin , hileyi tekrar indirin deneyin hileyi bozan bir virüs yüzünden böyle hata alıyosunuz

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
Bilgisayarınız Antivirüs programı ile taratın virüsleri silin , hileyi tekrar indirin deneyin hileyi bozan bir virüs yüzünden böyle hata alıyosunuz

denedim olmadu win10 yapıyom 

(yinede tşk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...