Üye
tabikide monster, mside öneririm ama bence monster almalısın fiyat performans...
kanka monster aktif kullanıyorum arkadaşım da diger firmanın leptop var pek fark yok arasındaarkadaşlar bilgisayar alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisi
parada sıkıntı yok ama adam akıllı bir şey olsun diyorumPara konusunda sıkıntı yok diyorsan msi al ama param kısıtlı diyorsan monster
kanka vazgeçtim zaten baya kötüymüş monstermsi tabii ki de en iyi laptop markası monster kesinlikle alma pişman olursun
Ben monster kullanıyorum abra serisi memnunum şuan 1,5 yıl oldu tek sorunu fanı gürültülüparada sıkıntı yok ama adam akıllı bir şey olsun diyorum
Post automatically merged:
kanka vazgeçtim zaten baya kötüymüş monster
bende monster var. 1 sene oldu fazla fan sesi geliyorarkadaşlar bilgisayar alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisi iyi?
şimdiden hayırlı olsun hocam@enesytp hocam zaten hep bir sıkıntısı varmış monsterın yani kesin msi alacğım
monster daha iyi fps bakımındanarkadaşlar bilgisayar alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisi iyi?
mosnter çok pahalı 21k 1650 sistem yıl 2023 bide üstüne 4090 çıktıarkadaşlar bilgisayar alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisi iyi?
Kanka hiç abartısız yazdım her şeyiBaba o derece mi ya ben hiç böyle beklemezdim.