dostum bu tür işlerde hıza çok önem verirlerDostum dominos adlı firmada 45 dakikada sipariş gelmezse menü bedavaya geliyordu. Bu durumda o para sizden mi kesiliyordu? Ya da patronlar sizleri hız konusunda zorluyorlar mıydı? Ne kazası oluyorsa 3'te 1'i dominos kuryesi çıkıyor. Umarım dominos'ta çalışmıyorsunuzdur. Allah kolaylık versin, bol kazançlar dilerim.
Ölüp ölüp dirilmiş hala mı çalışıyor yahu. Allah göstermesin, daha da kötüsü olabilir.dostum bu tür işlerde hıza çok önem verirler
bu işlerde de işi yapman biraz da patronun sana karşı olan inisiyatifine
bağlı bir durum birde yoğun ve şehir merkezinde bir dağıtım gerçekleştiriyorsan trafik ve yayalar bu işi yapacak kişi için sorun
benim arkadaşım 5 defa kaza yaptı 2 defa takla attı ve komalık oldu 7-8 ay iş yapamadı ama getirisi iyi diye yine de bu işi yapıyor
dostum dikkatli olursan altındaki motoru adam gibi kullanırsan hiç bir sıkıntı olmaz ama altındaki motoru 1000R zannedip yarışır gibi gidersen bu iş daha sakat ama hızlı olman gerektiği için de kaldırımlar,bisiklet yolu ne varsa kullanıyorsun zaten zamanla yarıştığın içinÖlüp ölüp dirilmiş hala mı çalışıyor yahu. Allah göstermesin, daha da kötüsü olabilir.
A1'im vardı en son yzf 125 almayı planlıyorum bu aralar. Fakat bilindiği üzere kaporta koruması gibi şeyleri bulunmuyor adam akıllı. Şüpheliyim yani. Bu zamana kadarda hiç kuryeciliği düşünmedim fakat çok hayatını kaybeden gördüm. Gerek akrabam,gerek olsun arkadaşım.dostum dikkatli olursan altındaki motoru adam gibi kullanırsan hiç bir sıkıntı olmaz ama altındaki motoru 1000R zannedip yarışır gibi gidersen bu iş daha sakat ama hızlı olman gerektiği için de kaldırımlar,bisiklet yolu ne varsa kullanıyorsun zaten zamanla yarıştığın için
en iyi dağıtım yöntemi araçlı kurye de onada src ve k1* belgesi şart
Arkadaşla sadece 2-3 ay gibi harçlık çıkarmak için çalışmıştım 3 sene önce kendi motorum vardı bir kere düşünce sattım zatenA1'im vardı en son yzf 125 almayı planlıyorum bu aralar. Fakat bilindiği üzere kaporta koruması gibi şeyleri bulunmuyor adam akıllı. Şüpheliyim yani. Bu zamana kadarda hiç kuryeciliği düşünmedim fakat çok hayatını kaybeden gördüm. Gerek akrabam,gerek olsun arkadaşım.
Büyük geçmiş olsun bende 1 yıla yakın kuryelik 2 seyene yakında motorsiklet sürücüsüyüm çok şükür bi kazam olmadı henüz5 yıl kuryecilik yaptım 6 kaza geçirdim 4 ü ağar kolay bir iş değil ama para konusundan iyi zevkli bir işte kişiye göre değişebilir
Kuryelik mesleği kazancı ne kadar ortalama ?
bu durum firmalardan firmaya değişiyor çoğu kurumsal firma burger dominos mc donals 8 saat çalıştırıp eksta prim veriyor ben günlük 11 saat çalışıyorum bu aradaki farkıda alıyorum üstüne ve prim alıyorumkanka kuryecilik ortalama ne kadar kazanıyor patronlar hız konusunda zorlama baskı yapıyor mu ?
dominosda çalışmadım hiç ama önceden siparişler yarım saati geçince kuryelerden kesiliyordu şimdiki durumlarını bilmiyorum patron zorlama olayları genelde bu esnaf dükkanlarında dönerci dükkanlarında olur kurumsal firmalarda genelde başınızda şube müdürü olur varsada kurye şefiniz olur yani tamamen şefinize bağlısınız müdür felan hiç bir şekilde karışmazDostum dominos adlı firmada 45 dakikada sipariş gelmezse menü bedavaya geliyordu. Bu durumda o para sizden mi kesiliyordu? Ya da patronlar sizleri hız konusunda zorluyorlar mıydı? Ne kazası oluyorsa 3'te 1'i dominos kuryesi çıkıyor. Umarım dominos'ta çalışmıyorsunuzdur. Allah kolaylık versin, bol kazançlar dilerim.
illaki öyle uyuz tipler var ama pek sallamıyorumHiç uyuz bir müşteri yüzünden işi bırakmayı düşündünmü veya çok sinirlendinmi
düşünceniz için teşekkür ederimallah yardımcınız olsun çok zor bir meslek sonuna kadar hak ediyorlar parasını
hahah teşekkür ederim çok çalışıyoruz ama beden yorgunluğu olarak fazla yorulmuyoruz 6 7 katlı binalara merdivenle çıkma dışındaMesela çalıştığınız zaman belliki çok yoruluyorsunuz bunu nasıl karşı tarafa yansıtmıyorsunuz? işte bu konuda ben motor kurye çalışanlarına hayranım
genellikle yoğun saatlerde biraz geçikme olabilir buda öğlen yoğunluğu ve akşam yemeği sırasındaki trafik felan bu yüzden geç kalıyoruz genelde müşteri neden geç geldi vs filan derseGeciktiğiniz müşteriler size hiç bir şey söylüyor mu olay çıkartıyor mu kapıda falan merak etmişimdir
tabiki trafik kurallarının belirlediği hız kuralları var ama genellikle şehir içinde ara sokakları kullandığımız için hızdan pek bi ceza yemiyoruz zaman zaman ters yön veya kaldırımdan gitmemiz gereken durumlar olabiliyor polis denk gelirse insiyatifine göre ceza yazıyor ve bu kesilen ceza da malesef benim çalıştığım şirkette kuryeden kesiliyorbelirli hız kuralları varmı varsa bu hız kuralını geçersen ceza yiyormusun mmaşından kesilme gibi gibi
en ilginç siparişim trans bi birey bana uygunsuz bi durum teklif etmişdiEn ilginç siparişin neydi, veya sipariş notu, olay vs. Çok merak etmişimdir insanların mesleklerinin en ilginçlerini.
ahahah yok yapmıyoruz öyle apaçiliklerYolda giderken bazen ön kaldırıyor musun?
en büyük zorluğu yağmurda soğukda karda kışda oluyorda yağmur en zoru gerçekden ):ne tür zorlukları var reis
evet gerçekden kışın zorlayıcı bir iş , yemek sepeti üzerinden öyle durumlarda prim veren firmalar var ama benim çalıştığım yerde öyle bi durum yok yukardada dediğim gibi kurumsal yerlerde müdür oluyor patron ayda yılda bir uğrarKuryecilik motor kullanmayı sevenler için çok iyi iş fakat kışın pek bir zor oluyor. Hocam merak ettiğim şu: Yemeksepetinde mağazaya yorum vesaire atılabiliyor daha doğrusu değerlendirme, Kuryeciye teşekkür edildiğinde prim tarzı birşey alıyor musunuz? Veya patronunuzun gözündeki değeriniz yükseliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?