Motosikletli kuryelik hakkında merak edilenler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dikkatli kullanın kazasız belasız iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aman be kardeş dikkat et gözünü seveyim 3 ay önce bu meslekten dolayı kardeşimi kaybettim laf olsun die bunu burda söylemiyorum cidden kendine dikkat et allaha emanet olun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öğrenim durumu ne olmalı ? ücret ne kadar tahmini min-max ? Çalışma saatleri ve çalışma günleri nedir ? Vardiyalı çalışma oluyor mu ?
Cevaplarsan sevinirim ♥

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
çok zor iş dostum allah kolaylık versin bi yandan hızlı gitme derdindesiniz bi yandan dikkatli sürme çok zor bir meslek

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum şeyi merak ediyorum bu kış döneminde daha doğrusu karın olduğu dönemlerde buzlanbmada kazalardan filan şirket sizi şuçladığı oluyormu kaalardan ve hani ciddi bieylerde ilgili alaka ne ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aman be kardeş dikkat et gözünü seveyim 3 ay önce bu meslekten dolayı kardeşimi kaybettim laf olsun die bunu burda söylemiyorum cidden kendine dikkat et allaha emanet olun
eyvallah hocam varol
Öğrenim durumu ne olmalı ? ücret ne kadar tahmini min-max ? Çalışma saatleri ve çalışma günleri nedir ? Vardiyalı çalışma oluyor mu ?
Cevaplarsan sevinirim ♥
öğrenim durumu değişiklik gösterebilir tam emin değilim ücret min asgeri ücret alırsın heryerde max ücret olarakda çalışma şartlarıona bağlı olarak 4000-5000 e kadar alabilirsin yerine göre
çok zor iş dostum allah kolaylık versin bi yandan hızlı gitme derdindesiniz bi yandan dikkatli sürme çok zor bir meslek
eyvallah sağolasın trafik özellikle bizi çok yoruyor
Dostum şeyi merak ediyorum bu kış döneminde daha doğrusu karın olduğu dönemlerde buzlanbmada kazalardan filan şirket sizi şuçladığı oluyormu kaalardan ve hani ciddi bieylerde ilgili alaka ne ?
öyle kötü hava koşulları daha bana denk gelmedi o yüzden birşey diyemiyecem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...