Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyun güzel hoşda hilede olsa bir süreden sonra sıkıyo hep aynı şeyler

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kankalar ben 9 yaşımdan beri mount and blade oynayan biri olarak size şunu söyliyim. Bu oyunda hile kullanmayın. Sonra hemen sıkılırsınız. Ben bu hatayı yapmıştım. Sonrasında hile ile oynamayı bırakıp. Elimden geldiğince gerçekçi oynamaya çalıştım. Warbandda bir sürü mod var. Modları tek tek indirip denedim. Çok güzel içerikler vardı. Hilesiz oynayınca tadından yenmiyordu. Bannerlordda tam sürüm olarak çıktıntan sonra modları çıkıcak. O modlarla birlikte oyun çok daha eğlenceli hale gelecek. Biraz sabredip beklemenizi tavsiye ediyorum. Warband izlenmezken tek tük warband çekenler vardı. Hepsi hile kullanıyordu. Gerçekten izleyesim gelmiyordu. Adamların o kadar saati var. Hep hile kullandıkları için strateji üretmemişler. Bodoslama dalıyorlardı. Oyun hakkında gram bilgileri yoktu. Direk sizi köreltiyor hile kullanmak. Ben bu oyun serisinde hile kullanmayın derim

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
trainer olurda +99 uda efsane olmuş yani. 99 fikir enterasanmış tebrik etmek lazım

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler. Hilede de yok yok harbiden. Elleriniz dert görmesin. En kısa sürede deneyeceğim

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Teşekkür Ederim Kardeşim Çok İyi Bİr Konu Açmıssın.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Editörler Cidden Emek Veriyor Bende Oyunu İndiriyorum Şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...