Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mount & Blade ıı: Bannerlod +99 Trainer Hack [07.04.2020]
Kankalar ben 9 yaşımdan beri mount and blade oynayan biri olarak size şunu söyliyim. Bu oyunda hile kullanmayın. Sonra hemen sıkılırsınız. Ben bu hatayı yapmıştım. Sonrasında hile ile oynamayı bırakıp. Elimden geldiğince gerçekçi oynamaya çalıştım. Warbandda bir sürü mod var. Modları tek tek indirip denedim. Çok güzel içerikler vardı. Hilesiz oynayınca tadından yenmiyordu. Bannerlordda tam sürüm olarak çıktıntan sonra modları çıkıcak. O modlarla birlikte oyun çok daha eğlenceli hale gelecek. Biraz sabredip beklemenizi tavsiye ediyorum. Warband izlenmezken tek tük warband çekenler vardı. Hepsi hile kullanıyordu. Gerçekten izleyesim gelmiyordu. Adamların o kadar saati var. Hep hile kullandıkları için strateji üretmemişler. Bodoslama dalıyorlardı. Oyun hakkında gram bilgileri yoktu. Direk sizi köreltiyor hile kullanmak. Ben bu oyun serisinde hile kullanmayın derim