Çözüldü Mount & Blade II Bannerlord Steam Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyunu Başlata tıkılıyorum oyun açılıyormuş gibi oluyor ama açılmıyor otomatik kendini durduruyor daha bir gün önce rahatlıkla oynuyordum

Çözüm
- Dosya bütünleme yap
- Temiz Kurulum yap
- Oyunu farklı bir sürücüye kur
- Uyumluluk seçip başlat
- Steam'ı kapat, bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar aç.
- Sadece tek bir oyun da mı yoksa diğer oyunlarda da mı hatalı diye kontrol et.
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
- Dosya bütünleme yap
- Temiz Kurulum yap
- Oyunu farklı bir sürücüye kur
- Uyumluluk seçip başlat
- Steam'ı kapat, bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar aç.
- Sadece tek bir oyun da mı yoksa diğer oyunlarda da mı hatalı diye kontrol et.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dosya bütünleme veya Uyumluluk sorunu çözmeyi deneyebilirsin olmadı oyunu silip tekrar yüklersin olmazsa yazılımsal bir hata osla gerek.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunu Başlata tıkılıyorum oyun açılıyormuş gibi oluyor ama açılmıyor otomatik kendini durduruyor daha bir gün önce rahatlıkla oynuyordum
Merhaba @xBeaTx

Steamın ve Windowsun son zamanlardaki güncellemeleri yerel aplikasyonlarda dahil bir çok uygulamada sorun çıkarıyor.

Sana bu konuda 2 çözüm arz edeceğim:

1.
Oyunun dosya konumundan .exe halindeki dosyaya sağ tıklayıp Özellikler kısmından "Bu programı yönetici ayrıcalıkları ile çalıştır" adlı tiki işaretlemen gerekiyor.

2.
Denetim Masası>Sistem>Gelişmiş Sistem Ayarları bölümüne tıkladıktan sonra karşına gelen pencereden "Gelişmiş" sekmesi adı altında Performans bölümünün içerisindeki "Ayarlar" kısmına tıklayın. Daha sonra "Veri Yürütme Engellemesi" sekmesine gelip Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç tikini işaretleyip buraya önceden yönetici ayrıcalığı vermiş olduğumuz .exe uzantılı dosyayı ekleyip bilgisayarınızı yeniden çalıştırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...