Mount&Blade Warband Modları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamlar Dostlar bugün size mb warband'da en sevdiğim iki modu tanıtacağım.

1. Osmanlı modu:

Bilmeyenler vardır belki Oyunun haritası bildiğimiz dünya haritası gibi. 19-20 krallık var. Osmanlı,Çin,Roma da bunlardan biri.Senaryo olarak da yeni eklemeler ve güncellemeler yapılmış.Yeniçeri kıyafetleri alabiliyoruz,Yeniçeri yetiştirebiliyoruz. Ayrıca kendine köy kurma kale yapma da bunlardan biri. Oyun içi bir kaç görüntü de eklenti de var. Oyun da bu arada türkçe :). Başka forum sitelerinde linkleri olduğu için buraya atmıyorum. Google aramaya yazarak bulabilirsiniz. Zaten birsürü youtuber'da videosunu çekmiş durumda :)

Mount-Blade-Osmanlı-2.jpg
maxresdefault.jpg
download.jpg

2.Cry Of War- Ottoman

Bu modda fazla bir oynama olmamasına rağmen Türkiye haritasını da içermekte. Oyun zaten güzel olduğu halde belli eklemeler yaparak oyunu efsane bir hale çevirmişler. Mancınık yapma,Gemi alma,yeni ve daha zor görevler vs vs hepsi bulunuyor.Ayrıca karakterlerin modellemesi de çok hoşunuza gidecektir :)

1.jpg

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Osmanlı modu gerçekten harika,sıkılmadan 1 kaç kere bitirmişliğim var

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Osmanlı modu gerçekten çok güzel. Herkesin bu modlara tek tek oynamasını istiyoruz :)

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Steam dışı indirebileceğim bir kaynak var mı ? ücret fark etmez paralı ya da parasız kendi sitelerinde satış yapıyorlar mı ? steam arkada çalışıp fps düşürüyor o yüzden istedim.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Steam dışı indirebileceğim bir kaynak var mı ? ücret fark etmez paralı ya da parasız kendi sitelerinde satış yapıyorlar mı ? steam arkada çalışıp fps düşürüyor o yüzden istedim.
Mod zaten bedava,TaleWorlds'den indirebiliyorsun.Oyunu diyorsan internette halen çalışan seri kodları mevcut

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oldukça güzel ve eğlenceli modlar fakat benim en çok osmanlı modu dikkatimi çekti

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Eskiler ne varsa eskilerde var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...