Seçkin Üye
Mousemin sol tıkı bazen basmıyor ne olmuş olabilir hiç bi sıkıntısı yok daha yeni yeni olmaya başladı Trust ZIVA markası
ben zaten bimden aldıydım ya 30 tl yebozulmuştur garantiye girmez ben gönderdim kullanıcı hatası diye yapılmadan geri geldi..
bu işlemi yaptım gayet iyi şu an önceden 5 tıkın 2 sinde basmıyorsa şimdi oranı düştü biraz 10 tıklamada 1 kere felan yapıyorHafif kaldır tuşu altta botunun üstünde ufak bi plastık parça var ya o kırılmıstır yada buton ömrünü tamamlamıştır kaç yıllık mause ?
Olduysa ne mutlu biraz daha uraş orjinal haline dönerbu işlemi yaptım gayet iyi şu an önceden 5 tıkın 2 sinde basmıyorsa şimdi oranı düştü biraz 10 tıklamada 1 kere felan yapıyor
evet içini açık temizle ama dikkatli ol içi çok hassasmouse'ı tak çıkar yap ya da belli bir süre öyle takıl. düzelebilir. bende de aynı sorun oluyor. bir süre katlandıktan sonra kendiliğinden düzeliyor. tabii mouseta bozuk olabilir aldığın yere bir sor istersen![]()
onu bende yapıyodum sağ tık kırıldı .dBiraz ucuz ya kalitesiz olduğudnan dolayıdır belki
bide sol tıkı yukarı doğru çek sonra ittir
olur arada öyle şeylerknk trustlara güvenilmez içindeki çıkıntı biraz yıpranmış olabilir
Post automatically merged:
onu bende yapıyodum sağ tık kırıldı .d