Mouse Çift Tıkliyor Yardım :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Benim Mouse 10 tıklama nın 7 sinde çift veya 3 lü tıkliyor bunu nsl düzeltebilirim sakın demeyin içi pis falan içi tertemiz kaçkere de çıkarıp taktım ama hiç bir şey fark etmedi :(

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ya mousun tıkla yeri bozuldu yada yazılımında sorun var eğer mousun tıklama kapanağı çıkartıp bir bak tuşun yanına basıp kalıyormu ve siyahlık varmı yoksa mousun yazalımında olabilir yenden güncelle

Üye
9 HİZMET YILI
mausu başka bilgisayarda dene eğer aynı şeyi yapıyor ise farede veya driverlerinde bişi vardır eğer yapmıyor ise daha önceden indirdiğin bi macro programından dolayı böyle yapıyor olabilir

Üye
9 HİZMET YILI
şimdi baktım kendinden çift tıklama tuşu var, onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. en kötü aç bak belki tuşun yeri kaymıştır

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sana Vatan Computerin yolu gözüktü kardeşim. Git 35- 40 liraya bi mouse al. Benim aldığım mouse 2 yıldır sorunsuz çalışıyor kablosuda gayet kaliteli kopma, çıkma bükülme falan yok. Everest Sm-770 ben aldığımda 35 liraydı kolay gelsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sana Vatan Computerin yolu gözüktü kardeşim. Git 35- 40 liraya bi mouse al. Benim aldığım mouse 2 yıldır sorunsuz çalışıyor kablosuda gayet kaliteli kopma, çıkma bükülme falan yok. Everest Sm-770 ben aldığımda 35 liraydı kolay gelsin
mausu başka bilgisayarda dene eğer aynı şeyi yapıyor ise farede veya driverlerinde bişi vardır eğer yapmıyor ise daha önceden indirdiğin bi macro programından dolayı böyle yapıyor olabilir
Hepinize Teşekkürler Arkadaşlar En İyisi Başka Pcde Denemem Aynı Şeyi Yaparsa Yenisini Alcam MLS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...