Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Hangisi daha iyi şimdi kral önermiş olduğun nasıl bir model sen kullandın mıkanka sakın ha girme bloody m ve w serisi aşşırı iyi bir kontrol et derim fiyatları da makul makro olsun hissiyat olsun adamların işi bu çok iyiler
çok haklısınız benim yorumuma cevaben yazdıysanız emin olun en doğru yorumu yapmışsınız ancak fiyat performans bu günlerin özellikle de içinde bulunduğumuz dönemin en can alıcı yeri siz de fareyi dolar 8 ike naldığınızı söylüyorsunuz şimdi 0 alırken sizce aynı mouse a o kadar parayı verir misiniz?Kardeşim sana en iyi tavsiyem internette ( youtube vs ) envai çeşit test bilgilendirme karşılaştırma videoları mevcut.
Giriyorsun öncelikle karşılaştırmaları izliyorsun ( kafanda biraz fikir oluşması için )
Sonra görsellerine bakarak mouse ları inceliyorsun , sonrasın da ise kafanda oluşan hangisi iyidir farkı neymiş niye biri diğerinden daha iyi oluyormuş kısmını öğrenmiştin bir fikir oluşmuştu ya . Heh görselini beğendiklerin arasında karşılaştırmasını kıyaslamasını sen yapıyorsun... !!!
Kimse senin mouseyi nasıl tutmakdan hoşlandığıı yada daha rahat ettiğini bilemez kimse senin elinin boyunu vs bilemez kimse senin mouse da hangi özellikleri aradığını bilemez kimse senin zevkini senden iyi bilemez ve kimseye de zilyon tane çeşit arasından hangisi iyi diye seçim yaptırtamazsınhadi kolay gelsin
Dip not ; ben g102 kullanıyorum gayet iyidir bütçe gözeterek seçmiştim bütçem daha fazla olsaydı ve o dönem olsaydım ( dolar 8 9 civarı ) daha güzellerini alırdım.
çok haklısınız benim yorumuma cevaben yazdıysanız emin olun en doğru yorumu yapmışsınız ancak fiyat performans bu günlerin özellikle de içinde bulunduğumuz dönemin en can alıcı yeri siz de fareyi dolar 8 ike naldığınızı söylüyorsunuz şimdi 0 alırken sizce aynı mouse a o kadar parayı verir misiniz?
hayır tabi ki de sizin değerli yorumunuza hak vermek istedim sadece iyi forumlar ayrıca kibarlığınıza teşekkür etmek istedimHayır tüm yorumları okumadım zira arkadaşta çok detaylı bir bilgi paylaşımı yapmamış birde bu sitede bir çok kez karşımıza çıkan bir konu olduğu için artık aşina olduk
Size veyahut bir başkasına gönderme veyahut cevap amacı gütmeden arkadaşa neyin ne olduğunu bildiğim kadarı ile anlatmaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Bu muose alacağım ne düşünüyorsunuz başka önerilere açığım alacağım mouse SteelSeries sensi ten Pro
macro özeliği varmıFps oyunları oynuyorsan Logitech G402 öneririm 6 yıldır kullanıyorum çok güzel bir mouse eline tam oturuyor
kral makcro varmı peki bunda ?Fps oyunları oynuyorsan Logitech G402 öneririm 6 yıldır kullanıyorum çok güzel bir mouse eline tam oturuyor
Eyvallah sağolasınevet macro yapılıyor