Mouse önerir misiniz bütçe 560₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu muose alacağım ne düşünüyorsunuz başka önerilere açığım alacağım mouse SteelSeries sensi ten Pro

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211203-205200_n11com.jpg
    Screenshot_20211203-205200_n11com.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 49
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka sakın ha girme bloody m ve w serisi aşşırı iyi bir kontrol et derim fiyatları da makul makro olsun hissiyat olsun adamların işi bu çok iyiler

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kanka sakın ha girme bloody m ve w serisi aşşırı iyi bir kontrol et derim fiyatları da makul makro olsun hissiyat olsun adamların işi bu çok iyiler
Hangisi daha iyi şimdi kral önermiş olduğun nasıl bir model sen kullandın mı

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

hocam 600 tlden 490 a inmiş kaçırma derim bunu alacağım ben de şuan a90 serisi var onu şirkette kullandığımdan eve getiremiyorum unutma durumu olmasın diye ama şunu söyleyeyim 4 senedir kullandığım a90 bile aşşırı iyi çalışıyor ve ele tam oturuyor elin ister büyük ister küçük ister sol elinle kullan yine de fit sabit çok iyi kaçırma derim bu fiyatı

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Fps oyunları oynuyorsan Logitech G402 öneririm 6 yıldır kullanıyorum çok güzel bir mouse eline tam oturuyor

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam tekrar yazıyorum bloody dışında başka fareye dönme derim inan o w serisi kadar iyi mouse yok denecek kadar az 800 tllik mouselara kafa tutuyor youtube dan incelemelere bak emin ol tatmin olacaksın

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim sana en iyi tavsiyem internette ( youtube vs ) envai çeşit test bilgilendirme karşılaştırma videoları mevcut.
Giriyorsun öncelikle karşılaştırmaları izliyorsun ( kafanda biraz fikir oluşması için )
Sonra görsellerine bakarak mouse ları inceliyorsun , sonrasın da ise kafanda oluşan hangisi iyidir farkı neymiş niye biri diğerinden daha iyi oluyormuş kısmını öğrenmiştin bir fikir oluşmuştu ya . Heh görselini beğendiklerin arasında karşılaştırmasını kıyaslamasını sen yapıyorsun... !!!

Kimse senin mouseyi nasıl tutmakdan hoşlandığıı yada daha rahat ettiğini bilemez kimse senin elinin boyunu vs bilemez kimse senin mouse da hangi özellikleri aradığını bilemez kimse senin zevkini senden iyi bilemez ve kimseye de zilyon tane çeşit arasından hangisi iyi diye seçim yaptırtamazsın :D hadi kolay gelsin

Dip not ; ben g102 kullanıyorum gayet iyidir bütçe gözeterek seçmiştim bütçem daha fazla olsaydı ve o dönem olsaydım ( dolar 8 9 civarı ) daha güzellerini alırdım.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kardeşim sana en iyi tavsiyem internette ( youtube vs ) envai çeşit test bilgilendirme karşılaştırma videoları mevcut.
Giriyorsun öncelikle karşılaştırmaları izliyorsun ( kafanda biraz fikir oluşması için )
Sonra görsellerine bakarak mouse ları inceliyorsun , sonrasın da ise kafanda oluşan hangisi iyidir farkı neymiş niye biri diğerinden daha iyi oluyormuş kısmını öğrenmiştin bir fikir oluşmuştu ya . Heh görselini beğendiklerin arasında karşılaştırmasını kıyaslamasını sen yapıyorsun... !!!

Kimse senin mouseyi nasıl tutmakdan hoşlandığıı yada daha rahat ettiğini bilemez kimse senin elinin boyunu vs bilemez kimse senin mouse da hangi özellikleri aradığını bilemez kimse senin zevkini senden iyi bilemez ve kimseye de zilyon tane çeşit arasından hangisi iyi diye seçim yaptırtamazsın :D hadi kolay gelsin

Dip not ; ben g102 kullanıyorum gayet iyidir bütçe gözeterek seçmiştim bütçem daha fazla olsaydı ve o dönem olsaydım ( dolar 8 9 civarı ) daha güzellerini alırdım.
çok haklısınız benim yorumuma cevaben yazdıysanız emin olun en doğru yorumu yapmışsınız ancak fiyat performans bu günlerin özellikle de içinde bulunduğumuz dönemin en can alıcı yeri siz de fareyi dolar 8 ike naldığınızı söylüyorsunuz şimdi 0 alırken sizce aynı mouse a o kadar parayı verir misiniz?

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok haklısınız benim yorumuma cevaben yazdıysanız emin olun en doğru yorumu yapmışsınız ancak fiyat performans bu günlerin özellikle de içinde bulunduğumuz dönemin en can alıcı yeri siz de fareyi dolar 8 ike naldığınızı söylüyorsunuz şimdi 0 alırken sizce aynı mouse a o kadar parayı verir misiniz?

Hayır tüm yorumları okumadım zira arkadaşta çok detaylı bir bilgi paylaşımı yapmamış birde bu sitede bir çok kez karşımıza çıkan bir konu olduğu için artık aşina olduk :)

Size veyahut bir başkasına gönderme veyahut cevap amacı gütmeden arkadaşa neyin ne olduğunu bildiğim kadarı ile anlatmaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hayır tüm yorumları okumadım zira arkadaşta çok detaylı bir bilgi paylaşımı yapmamış birde bu sitede bir çok kez karşımıza çıkan bir konu olduğu için artık aşina olduk :)

Size veyahut bir başkasına gönderme veyahut cevap amacı gütmeden arkadaşa neyin ne olduğunu bildiğim kadarı ile anlatmaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
hayır tabi ki de sizin değerli yorumunuza hak vermek istedim sadece iyi forumlar ayrıca kibarlığınıza teşekkür etmek istedim

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
fiyat performans olarak bence en iyilerden bitanesi.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
g300 s f/p ürünü alabilirsin
g402 de 400-500 lira civarı o da olabilir

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Trust gxt165 celox öneririm uygun fiyata baya işine yarar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet macro yapılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

LOGITECH G402 kullandığım mause çok memnunum.​

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bloody mouse'nin hissiyatı çok iyi rust oynuyorsan zaten kullandırtmıyor oyun everest rampage gx-core8 tam 6sene kullandım mause nin üstüne parfüm düştü ve mause tekeri bozuldu yoksa bi 10 yıl daha giderdi kalite olarak da fiyat olarakda uygun fiyat.

Logitech G502 Hero RGB öyle güzel bir hassasiyet i var ki daha önce kullandıklarım neymiş be dedirtir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...