- Konuyu başlatan
-
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Onu diyorsun ki Logitech g502 daha iyi ama kimi de bloody daha çok öneriyor yani şöyle söyleyim Logitech g402 öneren de var hangisini almam gerek o zaman kararsızım şuanbloody mouse'nin hissiyatı çok iyi rust oynuyorsan zaten kullandırtmıyor oyun everest rampage gx-core8 tam 6sene kullandım mause nin üstüne parfüm düştü ve mause tekeri bozuldu yoksa bi 10 yıl daha giderdi kalite olarak da fiyat olarakda uygun fiyat.
Logitech G502 Hero RGB öyle güzel bir hassasiyet i var ki daha önce kullandıklarım neymiş be dedirtir.
hocam macro da var bloody de bunu da artı olarak düşün derimOnu diyorsun ki Logitech g502 daha iyi ama kimi de bloody daha çok öneriyor yani şöyle söyleyim Logitech g402 öneren de var hangisini almam gerek o zaman kararsızım şuan
Logitech de yokmu yani kral anlamadım arkadaş bloody de FPS oyunlarinda rust larda oyun izin vermiyor diye yazmışhocam macro da var bloody de bunu da artı olarak düşün derim
Önerdiğin mouse 680 kral ama yinede eyvallahRazer Detahadder v2
Önerin için çok teşekkürler baktım hem uygun hem güzel eyvallah kralbloody v7 al kesinlikle tavsiye ederim
indirimli veren siteler var dostum bulabilirsin oralardan daha uyguna ama çok harika yıllardır kullanıyorum razer mouse ları üzerine tanımam.Önerdiğin mouse 680 kral ama yinede eyvallah
Post automatically merged:
Önerin için çok teşekkürler baktım hem uygun hem güzel eyvallah kral
eyvallah kral sağolindirimli veren siteler var dostum bulabilirsin oralardan daha uyguna ama çok harika yıllardır kullanıyorum razer mouse ları üzerine tanımam.
süper seçim hocam 1 yıldır kullanıyorum mükemmel bir fare sıkıntısız ve çok rahat ergonomikBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam razer mouse de aynı kulaklıkları gibi balon b,ir ara popülerdi şimdi yok abieyvallah kral sağol
vatan teknosa gibi mağazalara gidip denesen daha iyi olur bazıları ele küçük geliyor ozamanda fps oyununda iyi aim alınmıyorOnu diyorsun ki Logitech g502 daha iyi ama kimi de bloody daha çok öneriyor yani şöyle söyleyim Logitech g402 öneren de var hangisini almam gerek o zaman kararsızım şuan
orada bloody yok bloody i nasıl deniyicekvatan teknosa gibi mağazalara gidip denesen daha iyi olur bazıları ele küçük geliyor ozamanda fps oyununda iyi aim alınmıyor
geçen sene almıştımorada bloody yok bloody i nasıl deniyicek
bence en mantıklısı onu alman ztnBu muose alacağım ne düşünüyorsunuz başka önerilere açığım alacağım mouse SteelSeries sensi ten Pro
bloody de güzel bir karşılaştırma yapıp kararı vermem lazım artıkbence en mantıklısı onu alman ztn
50 tl macro icinalırsın diger mouselarda yok o özellikgeçen sene almıştım
A4TECH BLOODY A60 MULTI-CORE GAMING MOUSE şuan pc bileşenleri bulmak baya zor stok ta kalmıyor bu arada bloody markasına ait bütün programlar belli özelliklere kadar ücretsiz ücretli olanlara 1000 click demo kullanma hakkı sunuyor.
Nasıl yani bloody güzel ama almi diyorsun tam olarak anlamadım kralgeçen sene almıştım
A4TECH BLOODY A60 MULTI-CORE GAMING MOUSE şuan pc bileşenleri bulmak baya zor stok ta kalmıyor bu arada bloody markasına ait bütün programlar belli özelliklere kadar ücretsiz ücretli olanlara 1000 click demo kullanma hakkı sunuyor.
hocam düşünmeden al diyorum sanaNasıl yani bloody güzel ama almi diyorsun tam olarak anlamadım kral
macrosu felan da var muko yani oyunlarda ise yariyor yari hile gibi (no-recoil)süper seçim hocam 1 yıldır kullanıyorum mükemmel bir fare sıkıntısız ve çok rahat ergonomik
Post automatically merged:
hocam razer mouse de aynı kulaklıkları gibi balon b,ir ara popülerdi şimdi yok abi
tabiki de ozellikle hile seviyorsan macro ile no-recoil felan da yapabilirsinNasıl yani bloody güzel ama almi diyorsun tam olarak anlamadım kral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?