katılıyorum hissiyat premium ve sağlam bir mousemacrosu felan da var muko yani oyunlarda ise yariyor yari hile gibi (no-recoil)
Post automatically merged:
tabiki de ozellikle hile seviyorsan macro ile no-recoil felan da yapabilirsin
w90 mı a 80 mi sence hocamBloody nin guzel mauseleei var oneririm
Tam olarak hangi modeli amaBloody nin guzel mauseleei var oneririm
Bloody leri pek bilmiyorum ama guzeller bende rampage smr x 44 var 150 tl gibi birsey bence gayet guzel 500tl fln vermene gerek yok bence ama vercem diyosan bloody modelleri ust yorumlarda varTam olarak hangi modeli ama
merak etme bende bu gidişle alamıycam 130 tl bende alacağım gibiadamlar 500 600 liralık mouse alsın 130 a aldığım mouse ile bir birimize bakıp bakıp dertlenelimama bloody tavsiye ederim hocam kaliteli mouse
uygun ve kullanışlı olarak rampage smx-g39 önerebilirim acayip f/p bir ürünmerak etme bende bu gidişle alamıycam 130 tl bende alacağım gibi
peki makro özelligi varmıuygun ve kullanışlı olarak rampage smx-g39 önerebilirim acayip f/p bir ürün
Eyvallah kardeşimSteelSeries baya iyi bir ekipman hem performans olarak hem de ömür olarak çok iyi bir noktada onun dışında diğer bir tercihim Logitech olabilir G203 Lightsync önerebilirim ya da 502 hero gerçi heronun fiyatı baya arttı ama cidden uzun ömürlü güzel performans arıyorsan SteelSeries Rival serisinden birini alabilirsin
Onu aldım kral bakalımbloody v7 de güzel mouse
Aldım artık kral eyvallahAlmadıysan eğer Glorious önerebilirim, senin bütçende 18.000 DPİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?