Mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sgm x7B 2 yıl kullandım sol tık basılı kalmaya başladı ve bazen ateş etmemeye başladı. Yeni Mouse almak istedim. 115 lira bütçe ile bu Mouse'ı sipariş etim. Bugün geldi beklentimin ötesinde çıktı. Zarif ve şık bir tasarımı var DPI 4800 e kadar çıkabiliyor. Beni benden alan özelliği ise Driver kurunca Yazılımı sayesinde istediğiniz efekti istediğiniz rengi verebiliyorsunuz. DPI ayarı yapabiliyorsunuz. Makro atayabiliyorsunuz. Çok hoş bir efekti var. Işıkları tamamen sönüyor ateş ettikçe ışığı yanıyor sönüyor. Mouse arıyorsanız aklınızda bulunsun önerimdir.
(-) leri;
ileri ve geri tuşları tam oturmamış hareket ediyor onun dışında gayet fp bir ürün.
Marka;
Rampage Smx-g72 Greedy Usb Siyah 4800dpi Rgb Ledli Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Rampage SMX-G72 GREEDY

Ekli dosyayı görüntüle 45350
bütcem bıraz daha ıyı bır mouse almaya yeterli daha ıyısını onebılır mısın varsa kullandıgınız
Post automatically merged:

MSI Interceptor DS B1 Oyuncu Mouse

Son düzenleme:
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
eu sempre uso logitech,razer ou steelseries

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
rampage smx-r44 ben kullanıyorum aşırı memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben de logitech g402 var ve uzun bir zamandır kullanıyorum(yakında değiştiricem ellerim terlediği için) üst modellerini tavsiye edebilirim bütçeye göre

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
gamepower bane , steelseries rival 300s :) <3

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Eyw ama size önerim de şudur LOGITECH G300S Gaming Mouse + Pad Hediyeli 180 ₺

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben Rampage SMX-R44 kullanıyorum gayet rahat ve kullanışlı. Öneririm.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sgm x7B 2 yıl kullandım sol tık basılı kalmaya başladı ve bazen ateş etmemeye başladı. Yeni Mouse almak istedim. 115 lira bütçe ile bu Mouse'ı sipariş etim. Bugün geldi beklentimin ötesinde çıktı. Zarif ve şık bir tasarımı var DPI 4800 e kadar çıkabiliyor. Beni benden alan özelliği ise Driver kurunca Yazılımı sayesinde istediğiniz efekti istediğiniz rengi verebiliyorsunuz. DPI ayarı yapabiliyorsunuz. Makro atayabiliyorsunuz. Çok hoş bir efekti var. Işıkları tamamen sönüyor ateş ettikçe ışığı yanıyor sönüyor. Mouse arıyorsanız aklınızda bulunsun önerimdir.
(-) leri;
ileri ve geri tuşları tam oturmamış hareket ediyor onun dışında gayet fp bir ürün.
Marka;
Rampage Smx-g72 Greedy Usb Siyah 4800dpi Rgb Ledli Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Rampage SMX-G72 GREEDY

Ekli dosyayı görüntüle 45350

Ayn Güzel Mamuse Kardesim Tafsiye Ederim
Post automatically merged:

rampage bütün ürünleri güzel

Logitech Tavsiyede Ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler bu mu yoksa logitech g300s mi? Çok kararsız kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...