Mouse pad kokarmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu mouse padi
almayı düşünüyorum acaba kokarmı?
Edit:Cevaplar için teşekkürler.Akşama alıyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
2 ayda bir olmak üzere yıkarsın kanka ondan sonra da kendi halinde kurumaya bırak fön makinesi falan kullanırsan mousepad e zarar verebilirsin mouse nin lazeri okumayabilir o yönden yani

Bjorn Lothbrok

B
Mousepad de kullanılan materyale göre değişir hocam birkaç kullanım ve silmeye bağlı koku azalır da kalabilirde. Misal ben Dark'ın mousepad'ini kullanıyorum Elite force olan ilk zamanları aşırı derece koku vardı kullanıma bağlı ve silmeyle orantılı koku kalmadı. Yani buradan bu üründe kullanılan materyal hakkında da bilgi sahibi olamadığımız için net birşey diyemiyorum arayıp sorabilirsiniz makinede dahi yıkadım Dark mousepad'ini ne yazılarda silinme oldu ne birşey en azından firmayı arayıp makinede yıkama sıkıntı çıkarırmı çıkarmazmı bir sorun derim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka normal bir şekilde kullanır ve yemek yemessen üstünde hiçbir türlü kokmaz. 2 senedir aynı mause pad kulanıyorum halen kokmuyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aga kokuyormuymuş ya ben öyle çok parada vermedim trusttan almıştım koku felan yoktu

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
elin terliyosa evet

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ilk aldığında kalitesiz ise o kadar leş kokar ki oy yok öyle bir koku oda yı kaplar ama camı açıp bırakıp biraz havalanıp silersen o koku gider. Aldığın kaliteli ise ilkte koku olmaz sonradan olmaya başlayabilir bu tüm mause padler için geçerli eğer sigara içiyorsan o mause pad in sigara kokmama ihtimali yok ama silersen de direk geçer

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kokacağını sanmıyorum ya bu zamana kadar hiç öyle birşey duymadım :)

PRØFĒŠØR
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kokmaz aga bu eğer renk yoğunluğu çok ise boya koka bilir ilk haftalarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...