Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sımdı soyle soylıyım senın mouse padın yoksa ve fareyı koydugun yer kaygan purussuz degılse ozamn hıc ıyı oynayamazsın ıstersen cok ıyı ol fareyı adam akıllı donderemzsen bı halta yaramaz
ama 40 50 tlye bıle mouse pad aldıysan ve farenı donderıdıgn zaman o mouse padın dısına cıkmıyosa ıstedıgın gıbı hareket ettıre bılıyosan ozamn bosa gıdıp cok para verıp almaya gerek yok
Fare lazeri zemini algılasın yeterli. mouse pad gerek yok bence ama yok bileklerim çok aşınıyor masa yüzeyinde diyorsan alabilirsin. Tabi Mouse pad önemi var ama mouse seçimininde ergonomik ve geçikmeyi en aza indireninden almanı tavsiye ederm.
Bunun önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle de son derece doğru tıklamalara sahip mafya veya fps oyunlarıysa, biraz hızlı mouse pad kullanmanızı tavsiye ederim
Şimdi kanka görüntü olarak seni tatmin etmedi yani biliyor musun Eğer kendinizi cidden bir iyiye eSport oyuncusu olarak görüyorsan ve daha önce bu tarz finallerde falan yarış duysan yani güzel bir mousepad alman lazım Kendine ve batıda büyük olmalı yani normal muhabbetler gibi olmamalı ve üzerinde daha çok oynadığın oyunun fotoğraf falan vesaire kendi adına olur Mesela şey hani hayal et Anladın mı onu yaparsın düz bir muhabbet alırsın kendine böyle büyük kare tarzında uzun Anladın mı böyle bir 10 santim uzunluğu 10 santim az olur ya 20 santim uzunluğu 20 santim ebatı yani Güzel olur kanka ama ben de senelerdir Mouse pad siz oynadım son 2 senedir bir fare alın BİM'den trus diye onun yanında ver de hoşuma gidiyor Yani Ya zaten güzel kaliteli bir fare aldığın zaman yanında veriyorlar ya Ben 40 liralık Mouse aldım diyelim onun yanında bile veriyorlar
SteelSeries QCK+ al kanka açık ara piyasadaki en iyi gaming mouse pad'dir kendisi üstelik temizlemesi falan kolay ve büyük boyunu alırsan hiç masadan bile kaymıyor yapışıyor
Bir çok kişi mousepadin sırf görüntü olduğunu gereksiz olduğunu yazmış arkadaşlar bir çok fps oyununda mouse padin farkını çok büyük görüyorsunuz mouse padiniz ne kadar kaygan ve hassas ise mouse hareket ettirdiğiniz zaman o kadar rahat oynarsınız mouse pad önemli bir detay