mouse pad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence değil ben mouse pad bile kullanmıyorum ama çoğu oyunda iyi olduğuma eminim pc donanımı önemli kulaklık fare klavye önemli ama pad bence değil

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kumaş olsun yeter ben bir bilgisayar dükkanından aldım 20tlye gayette memnunum :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sımdı soyle soylıyım senın mouse padın yoksa ve fareyı koydugun yer kaygan purussuz degılse ozamn hıc ıyı oynayamazsın ıstersen cok ıyı ol fareyı adam akıllı donderemzsen bı halta yaramaz

ama 40 50 tlye bıle mouse pad aldıysan ve farenı donderıdıgn zaman o mouse padın dısına cıkmıyosa ıstedıgın gıbı hareket ettıre bılıyosan ozamn bosa gıdıp cok para verıp almaya gerek yok

Üye
8 HİZMET YILI
mouse pad oyunlarda önemli ben 800x900 aldım koca masayı kapladım efsane oluyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Profesyonel oyuncu değilsen mause pad'ın bir önemi yok, klasik kumaşlardan bir şey olmaz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Fare lazeri zemini algılasın yeterli. mouse pad gerek yok bence ama yok bileklerim çok aşınıyor masa yüzeyinde diyorsan alabilirsin. Tabi Mouse pad önemi var ama mouse seçimininde ergonomik ve geçikmeyi en aza indireninden almanı tavsiye ederm.

Üye
6 HİZMET YILI
Sıkıntısız oymak istiyorsan bence maus ped şart olmadığı zaman mausda sıkıntı çıkabiliyor

Üye
5 HİZMET YILI
mous pad bence gamer ların en onemli esyası givi mousedan sonra

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Mousepad de önemli ama ondan öncesinde pcnin donanımları ve mouse daha önemli

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kişiden kişiye değişir. Kaygan mouse padlar ve ipek tarzı mouse padlar vardır. O tercih senin gerisi önemli değil.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bunun önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle de son derece doğru tıklamalara sahip mafya veya fps oyunlarıysa, biraz hızlı mouse pad kullanmanızı tavsiye ederim

Vomin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani bu biraz da kullandığın mause'a bağlı ama olması her zaman avantaj

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
maus pad bence sadece görünüm için ...
oyun kalitesi sunacagını sanmıyorum .

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi kanka görüntü olarak seni tatmin etmedi yani biliyor musun Eğer kendinizi cidden bir iyiye eSport oyuncusu olarak görüyorsan ve daha önce bu tarz finallerde falan yarış duysan yani güzel bir mousepad alman lazım Kendine ve batıda büyük olmalı yani normal muhabbetler gibi olmamalı ve üzerinde daha çok oynadığın oyunun fotoğraf falan vesaire kendi adına olur Mesela şey hani hayal et Anladın mı onu yaparsın düz bir muhabbet alırsın kendine böyle büyük kare tarzında uzun Anladın mı böyle bir 10 santim uzunluğu 10 santim az olur ya 20 santim uzunluğu 20 santim ebatı yani Güzel olur kanka ama ben de senelerdir Mouse pad siz oynadım son 2 senedir bir fare alın BİM'den trus diye onun yanında ver de hoşuma gidiyor Yani Ya zaten güzel kaliteli bir fare aldığın zaman yanında veriyorlar ya Ben 40 liralık Mouse aldım diyelim onun yanında bile veriyorlar

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
30 tllik mousenın padini kullanıyorum 5 yıl oldu yani önemli olan elinin alışması knk ben baş padle yapamam büyük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
SteelSeries QCK+ al kanka açık ara piyasadaki en iyi gaming mouse pad'dir kendisi üstelik temizlemesi falan kolay ve büyük boyunu alırsan hiç masadan bile kaymıyor yapışıyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
iyi bir oyuncu olmak için yeterli değil ama mouse ömrünü uzatmak için gerekli olduğunu düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir çok kişi mousepadin sırf görüntü olduğunu gereksiz olduğunu yazmış arkadaşlar bir çok fps oyununda mouse padin farkını çok büyük görüyorsunuz mouse padiniz ne kadar kaygan ve hassas ise mouse hareket ettirdiğiniz zaman o kadar rahat oynarsınız mouse pad önemli bir detay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...