Mouse ve Klavye Önerirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niklaus Mikaelson (Melez Vampir)
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Meraba arkadaşlar yarın dizüstü bilgisayarım için mouse ve klayve almayı düşünüyorum oyun oynama performans amaçlı ne önerebilirsiniz?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
BİM'de: Razer Abyssus 2000 mouse, 2000 DPI optik sensör ve 2 adet programlanabilir tuş ile geliyor. Gayet hızlı ve ergonomik olan Razer Abyssus mouse’a, oldukça kullanışlı olan Goliathus mouse pad eşlik ediyor. BİM iki ürünü de tek bir pakette birleştirerek sadece 149 TL‘ye kullanıcıların beğenisine sunuyor.
*Şu an birçok BİM mağazasında bulabilirsin.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam brom çok bilmişlik yapmak istemem ama çok araştırma yaptım sonucunda artık bir bakışta kalitelimi , dandikmi anlar oldum ^^ . Sana minik bir liste hazırladım hepside kaliteli ve uzun ömürlü ürünler . Linkleri dahil ettim . Ve bana kalırsa sakın everest alma şimdi şöyle açıklayayım everest'in güzel ürünleride var ancak çok dandik yapıyor , aynen şöyle çinliler logo vs olmayan bir mouse , klavye modeli çıkartıyor , everest ve birsürü marka '' şuraya şu logo buraya bu logo yapıştır bas şu şu malzeme yolla . Bu sırada everest ucuz yapcam derken işin cılkını çıkartıyorki artık fiyatları pahalı tutmaya başladı . Aynı fiyatlara daha iyi ürünler var . Liste ;

Blue switch kaliteli mekanik , Full RGB tuş başı RGB olmasıda cabası , + RGB Mouse ile 262 TL ben son baktığımdaki kur ile . Kendisi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Tigoes K9 güçlü ışık , açılıp , kısılıp ayarlanabilen ışığı var yalnız internette sert tuşlu felan diyorlar öyle değil .

Kendimde kullandığım idareten diye alıp kurtulamadığım , bırakamadığım elime tam oturan mouse Everest mercury x 8 ( ben aldığımda 35 TL idi kargoyla beraber sjsj )

Bloody A90 LK kendisi çoook kaliteli bir mouse 132 tl

Mousepad'inide düşündüm , diğer mousepadler iyi değil sürtünme yapıyor bunda yok öyle birşey miss

Umarım işine yaramıştır 30 dk dir yazıyorum ^^ xd

:rem::thinkie::thonkie::fastthink::200iq::coolstory::brainfree::uwot::uwot::uwot: ( bu arada şu emojiyi ben yapmıştım siteye eklemişler :lazerdoge: hak sahibi benim sjsj )

Niklaus Mikaelson (Melez Vampir)
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mouse: logitech g102
klavye: tigoes k9
not: bütce belirtmedin bende klavyeyi 75tl nin uzerinde tutmadım
bütçe 200 civarı

Selam brom çok bilmişlik yapmak istemem ama çok araştırma yaptım sonucunda artık bir bakışta kalitelimi , dandikmi anlar oldum ^^ . Sana minik bir liste hazırladım hepside kaliteli ve uzun ömürlü ürünler . Linkleri dahil ettim . Ve bana kalırsa sakın everest alma şimdi şöyle açıklayayım everest'in güzel ürünleride var ancak çok dandik yapıyor , aynen şöyle çinliler logo vs olmayan bir mouse , klavye modeli çıkartıyor , everest ve birsürü marka '' şuraya şu logo buraya bu logo yapıştır bas şu şu malzeme yolla . Bu sırada everest ucuz yapcam derken işin cılkını çıkartıyorki artık fiyatları pahalı tutmaya başladı . Aynı fiyatlara daha iyi ürünler var . Liste ;

Blue switch kaliteli mekanik , Full RGB tuş başı RGB olmasıda cabası , + RGB Mouse ile 262 TL ben son baktığımdaki kur ile . Kendisi

Tigoes K9 güçlü ışık , açılıp , kısılıp ayarlanabilen ışığı var yalnız internette sert tuşlu felan diyorlar öyle değil .

Kendimde kullandığım idareten diye alıp kurtulamadığım , bırakamadığım elime tam oturan mouse Everest mercury x 8 ( ben aldığımda 35 TL idi kargoyla beraber sjsj )

Bloody A90 LK kendisi çoook kaliteli bir mouse 132 tl

Mousepad'inide düşündüm , diğer mousepadler iyi değil sürtünme yapıyor bunda yok öyle birşey miss

Umarım işine yaramıştır 30 dk dir yazıyorum ^^ xd

:rem::thinkie::thonkie::fastthink::200iq::coolstory::brainfree::uwot::uwot::uwot: ( bu arada şu emojiyi ben yapmıştım siteye eklemişler :lazerdoge: hak sahibi benim sjsj )
ya reis valla ne desem az emeğine zamanına ellerine sağlık teker teker hepsine bakıyorum simdi cok teşekkürler

Everest Round KM 6282 Siyah/Kırmızı Kablosuz Q Multimedia Klavye + Mouse Set
aslın da sen para dan haber ver meselesi
bütçe 200 250 civarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...