Seçkin Üye
ileri bir çözüm yolu sadece bilgisayarınıza orjinal temiz bir format atmak olacaktır.Klavye Çalışmıyor
Klavye Tuşlara Basamiyorum Çalışmadığı İçin Klavyeyi Nasıl Etkin Hale Getireceğim Asıl Önemli Olan Bu İlk Başta Klavyeyi Etkin Hale Getirebilsem Biosa Girecem Gerekli Ayarları Yapacağım Fakat Klavye Ve Mouse Etkisiz Halde
Klavye Mouse Çalışmıyor Maalesef Seçim Yapamıyorum CMD Vb Birşey Giriş YapamıyorumMerhaba
Güvenli Mod’da, çalıştırarak işletim sisteminiz sadece gerekli olan işlemleri yapar ve sistemdeki sorunları çözer. Eğer bu adım işe yaramazsa, Sistem Kurtarma seçeneğini kullanabilirsiniz. Sistem Kurtarma, daha önce oluşturduğunuz bir geri yükleme noktasını kullanarak sistemi eski haline getirir.
ileri bir çözüm yolu sadece bilgisayarınıza orjinal temiz bir format atmak olacaktır.Klavye Çalışmıyor
Klavye Tuşlara Basamiyorum Çalışmadığı İçin Klavyeyi Nasıl Etkin Hale Getireceğim Asıl Önemli Olan Bu İlk Başta Klavyeyi Etkin Hale Getirebilsem Biosa Girecem Gerekli Ayarları Yapacağım Fakat Klavye Ve Mouse Etkisiz Halde