Çözüldü Otomatik Onarımda Kalıyor Bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayar Açılıyor Fakat Kendini Otamatik Onarmaya Atıyor Klavye Ve Mouse İşlemediği İçin Biosa Giriş Yapamıyorum Yeniden Başlat Gelişmiş Seçenekler Seçeneğinide Secemiyorum Çözümü Nedir ?

Ekli dosyalar

• IMG20231209000405.jpg
    IMG20231209000405.jpg
    812.7 KB · Görüntüleme: 58
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba

Güvenli Mod’da, çalıştırarak işletim sisteminiz sadece gerekli olan işlemleri yapar ve sistemdeki sorunları çözer. Eğer bu adım işe yaramazsa, Sistem Kurtarma seçeneğini kullanabilirsiniz. Sistem Kurtarma, daha önce oluşturduğunuz bir geri yükleme noktasını kullanarak sistemi eski haline getirir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba

Güvenli Mod’da, çalıştırarak işletim sisteminiz sadece gerekli olan işlemleri yapar ve sistemdeki sorunları çözer. Eğer bu adım işe yaramazsa, Sistem Kurtarma seçeneğini kullanabilirsiniz. Sistem Kurtarma, daha önce oluşturduğunuz bir geri yükleme noktasını kullanarak sistemi eski haline getirir.
Klavye Mouse Çalışmıyor Maalesef Seçim Yapamıyorum CMD Vb Birşey Giriş Yapamıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Tekrar Merhaba,
Yazdıklarımı öncelikle baştan sona kadar anlayarak okuyunuz daha sonra uygulamaya geçiniz.​

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak shift tuşuna basılı tutunız.
Daha sonrasında sorun gider butonuna basınız.
Bu aşamadan sonra karşınıza iki seçenek çıkacaktır.
Soruna neden olacak birçok sebep olabileceği için öncelikle sıfırla seçeneğinin seçilmesi daha iyi olacaktır.
Bu seçenekten sonra bilgisayarın kendisine format atmasını beklemeniz gerekir.

Farklı bir yöntem olarak aşağıdaki adımları uygulayınız.

Usb belleğe Windows’un kendi sitesinden kullandığınız işletim sisteminin aynısının İso dosyası indirildikten sonra boyutu mutlaka 4 gb üzerinde bir usb ye yazdırınız.

Eğer veri kurtarmak isterseniz aşağıdaki adımı öncelikle uygulayınız

Adım 1 : Bilgisayarı yeniden başlatınız
Adım 2 : BİOS ayarlarına girerek, Boot ayarlarından bilgisayarın doğrudan hazırlanan sürücü üzerinden başlatılması sağlayınız.​
Adım 3 : Format işlemi gibi tek tek sayfalar açılmaya başlayacaktır. Klavye ve dil ayarları açıldıktan sonra ileri butonuna tıklanır. “Şimdi yükle” sayfasına gelindiğinde ise SHİFT + F10 tuş kombinasyonu ile CMD ekranı açılır.
Adım 4 : CMD ekranı açıldıktan sonra alana notepad yazarak enter tuşuna basınız. Açılan not defterinde dosya menüsü ve farklı kaydet seçeneklerini takip ediniz. Daha sonra farklı bir usb takılarak veriler hangi disk içerisinde bulunuyorsa usb ye kopyalayınız. Bu sayede veri kurtarma işlemini tamamlamış olursunuz.

Şimdi Gelelim "otomatik onarıma hazırlanıyor hatasına"

Adım 1 : Bilgisayarı yeniden başlatınız
Adım 2 : Format işlemi gibi tekrar kurulum aşamasına geçiniz tek tek sayfalar açılmaya başlayacaktır.
Adım 3 : Bu aşamada yine klavye ve dil seçenekleri belirlendikten sonra bilgisayar “Şimdi yükle” seçeneği seçilerek sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca Ya da alt kısımda yer alan gelişmiş seçenekler seçilerek, başlangıç onarma, sistem geri yükleme ya da komut istemi gibi işlemler gerçekleştirilerek bilgisayarın yeniden eskisi gibi çalışmasını sağlaya bilirsiniz.​

Aşağıda verdiğim youtube kısa yol link!i işinize yarayacaktır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bunların dışındaki ileri bir çözüm yolu sadece bilgisayarınıza orjinal temiz bir format atmak olacaktır.​

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Klavye Çalışmıyor
Klavye Tuşlara Basamiyorum Çalışmadığı İçin Klavyeyi Nasıl Etkin Hale Getireceğim Asıl Önemli Olan Bu İlk Başta Klavyeyi Etkin Hale Getirebilsem Biosa Girecem Gerekli Ayarları Yapacağım Fakat Klavye Ve Mouse Etkisiz Halde

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Klavye Çalışmıyor
Klavye Tuşlara Basamiyorum Çalışmadığı İçin Klavyeyi Nasıl Etkin Hale Getireceğim Asıl Önemli Olan Bu İlk Başta Klavyeyi Etkin Hale Getirebilsem Biosa Girecem Gerekli Ayarları Yapacağım Fakat Klavye Ve Mouse Etkisiz Halde
ileri bir çözüm yolu sadece bilgisayarınıza orjinal temiz bir format atmak olacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...