mousepad yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar mousepadim uzun süre rulo şeklinde durduğundan satın aldığımda kırılmıştı herhalde bazı yerlerinde kırıklıklar var masaya koyduğumda bazı yerlerde boşluklar kalıyor ve mouseyi gezdirdiğimde takılıyor bunun bir çözümü varmıdır acaba?

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
en kolay çözümü ütüle gitsin bi ihtimal işe yarar :D

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
reis aldığın yere sor işte söyl söyle söyle diye onlar sana dönerse garantisi varsa bişe yaparlar

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer kumaş ise üstüne bi tişört koyup ütüleyebilirsin. Biraz kendini toparlıyor. Fakat mousepadden mousepade değişebilir. Erieyecek bir bileşen yok ise dikkatlice yapmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka mausenin altını bir güzel temizle sorunun çözülecektir alttaki mekanizma çok kirlenmiş olabilir olmassada mause pad i temizle birde bunları yaptıktan sonra haylaha aynı sorunu yaşıyorsan mausede sıkıntı vardır.

Üye
7 HİZMET YILI
Knk varsa sünger le bezi ayır arasına kağıt koy yapıştı değiştirmeden once ole yapmıştım idare ediyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer kumaş ise üstüne bi tişört koyup ütüleyebilirsin. Biraz kendini toparlıyor. Fakat mousepadden mousepade değişebilir. Erieyecek bir bileşen yok ise dikkatlice yapmanı öneririm.
kumaş olduğunu nasıl bilebilirim pek anlamıyorum sana markasını söylesem yardımcı olurmusun markası everest sgm-x7pro yanında gelen mousepad
Post automatically merged:

Kanka mausenin altını bir güzel temizle sorunun çözülecektir alttaki mekanizma çok kirlenmiş olabilir olmassada mause pad i temizle birde bunları yaptıktan sonra haylaha aynı sorunu yaşıyorsan mausede sıkıntı vardır.
mousede sıkıntı yok heryerde çalışıyor sadece mousepad kırık oldupu içn takılıyor

✅❤Her oyun bir gün hileyi tadacaktır❤✅
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
git yenisini al uğraşma :D

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kumaş olduğunu nasıl bilebilirim pek anlamıyorum sana markasını söylesem yardımcı olurmusun markası everest sgm-x7pro yanında gelen mousepad
Post automatically merged:
Kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim fakat görsellerden incelediğim kadarıyla üst kısmı kumaş. Fakat altında plastik katmanı var. O kısım eriyebilir ve mahfedersin ama bakıldığında başka bir seçeneğinde yok en kötü onu düzeltemezsen yenisini alırsın. Ama dikkatli ol mousepad derken evi yakma :D

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Halının altına koy :d eskiden paraları ödevleri oraya koyardık :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kardeşim onda zaten oynanmaz ıstersen yenısını al sana tavsıyem logitect ürünlerine bak

Hayat bir oyunsa sonu GAME OVER
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mouse koydugun yer dısında kalıcak seklinde rulo yap ters sekilde yaparsan kucuk kırıklar olusur

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeşim gidip çevrene sor olmadı mağazayı ara sor ama bencede hiç uğraşmak istemiyorsan ütüle gitsin :d

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mause padi altından msaya çift taraflı bantla yapıstır sıkı bir şekilde bantla o zman beliki düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...