arkadaşlar mousepadim uzun süre rulo şeklinde durduğundan satın aldığımda kırılmıştı herhalde bazı yerlerinde kırıklıklar var masaya koyduğumda bazı yerlerde boşluklar kalıyor ve mouseyi gezdirdiğimde takılıyor bunun bir çözümü varmıdır acaba?
öyle yapıcaktımda yapışırmış diye duydum acaba üstüne bşy koysakta öylemi ütülesekne koyabilirimen kolay çözümü ütüle gitsin bi ihtimal işe yarar![]()
kumaş olduğunu nasıl bilebilirim pek anlamıyorum sana markasını söylesem yardımcı olurmusun markası everest sgm-x7pro yanında gelen mousepadEğer kumaş ise üstüne bi tişört koyup ütüleyebilirsin. Biraz kendini toparlıyor. Fakat mousepadden mousepade değişebilir. Erieyecek bir bileşen yok ise dikkatlice yapmanı öneririm.
mousede sıkıntı yok heryerde çalışıyor sadece mousepad kırık oldupu içn takılıyorKanka mausenin altını bir güzel temizle sorunun çözülecektir alttaki mekanizma çok kirlenmiş olabilir olmassada mause pad i temizle birde bunları yaptıktan sonra haylaha aynı sorunu yaşıyorsan mausede sıkıntı vardır.
Kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim fakat görsellerden incelediğim kadarıyla üst kısmı kumaş. Fakat altında plastik katmanı var. O kısım eriyebilir ve mahfedersin ama bakıldığında başka bir seçeneğinde yok en kötü onu düzeltemezsen yenisini alırsın. Ama dikkatli ol mousepad derken evi yakmakumaş olduğunu nasıl bilebilirim pek anlamıyorum sana markasını söylesem yardımcı olurmusun markası everest sgm-x7pro yanında gelen mousepad
Post automatically merged:
Bencede ütüle en iyi fikir oen kolay çözümü ütüle gitsin bi ihtimal işe yarar![]()