evet denedim yine aynı sorun ile karşılaştım ama başka bir bilgisayarda denediğimde bir sorun olmadı valla sinir oldum çok gıcık birşey oyun oynatmıyorDostum bence usb girişinde gibi geldi takıp çıkarınca yani başka usb girişinde denedin mi aynısını peki?
son derece titizim bu konuda bilgisayarımı en az 2 ayda bir komrösör ile temizliyorum , buna tüm bilgisayar parçalarım da dahilusb girişinde sorun olabilir hem pcninkini hem mausunkini temizle
daha yeni aldım mousu bir sorun olacağı aklıma bile gelmezdi ama en iyisi bloody v7 sanırım herkez onu öneriyor bakıcam artık ne olup olmadığına yorumun için teşekkürler.aga mousunu ne zaman temızledın en son ona bak bır de kablosızsa pılı azdr
Hocam site paylaşamıyorum ama şöyle yarımdcı olayım sana usb uyku modu haline girince yapıyor olabılır araştır bunula ilgili konular var nette.evet denedim yine aynı sorun ile karşılaştım ama başka bir bilgisayarda denediğimde bir sorun olmadı valla sinir oldum çok gıcık birşey oyun oynatmıyor
kameram yok malesef başka bir cihazda olmadı bundan önce farklı mouslarda kullandım fakat böyle bir durum yaşamadım gerçekden sinir bozucu bir durum bilgi verdiğin için teşekkürlerkamera vs gibi şeyleri takıp denermisin sorunun nerde olduğunu anlamak için
anlıyamadım tam olarak ne demek istedin ? durumu acıklarsan sevinirimseçkin olma yolunda
evet sanırım 1 ms özelliğide var galiba doğrumudur ? fikrin nedir ?Bloody v7 bende bulunmakta fps oyunlarında çok güzel yalnız hassasiyet ayarını iyi yapmak gerekiyor
tamam denicem işe yararsa haber vericemmaous usb giriş portunu kaldır pc den donanım ve ses ten aygıt yönetecilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?