Onaylı Üye
Düzelttim reisdostum öncelikle link açılmıyor onu düzeltip tekrar atamısın vpnle girmeye üşeniyorum
1 kişi var sonradan ölü piksel oluştu diyen yorumlarda o aklımı karıştırıyor birde iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum monitörü aldıktan sonra yoksa bende beğendim monitörü itopyanın da adı çıktı bir ara hatalı ürün gönderiyor diyemonitör güzel bilgisayarınını donanımıylada uyuyorsa almanı tavsiye ederim .
kardeşim o arkadasın aldıgı monitörde sıkıntı vardır1 kişi var sonradan ölü piksel oluştu diyen yorumlarda o aklımı karıştırıyor birde iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum monitörü aldıktan sonra yoksa bende beğendim monitörü itopyanın da adı çıktı bir ara hatalı ürün gönderiyor diye
monitör güzel aga da bazı monitörler uyumsuz oluyor ondan bahsediyordun arkadasmerak ettiğim için soruyorum bilgisayarına uyum sağlamayan monitor hangisi? ve konuyla alakalı olarak monitörü inceledim gayet güzel gözüküyor oyunlarda performans konusunda sıkıntı çekmessin
Uyarın için teşekkürlerghosting sorunlu bir panele sahip yenilendi mi bilmiyorum ancak uzak durmanda fayda var samsung monitörlere bakmanı öneririm.
aynısını kullanıyorum çok iyi renkleri ve mükkemmel yani crosshair özelliği freesync felan çok iyi al yaniBu monitör bilgisayarımın donanımıyla uyumlu olduğu için almak istiyorum 2K olan monitörüm pc me fazla geldi sizce bu monitör nasıl verdiğiniz cevaplara göre sipariş vericem
MSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?