MSI 27" OPTIX G271 monitör sizce nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
oyun için mi alıyorsun yoksa yazılım fln mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
msi monitor alma bende vardı 6 ay kullandım ondan sonra pc yi acıyodum görüntü gelmiyordu böyle bi 20 dk bekleyince ekran ısnınca görüntü geliyordu xd
Bu msi nin monitörleride süper loto gibi bişey denk gelen çok iyi diyor bazılarıda bi ton sorun söyliyor çok kararsız kaldım :D

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam test yapma ımaknın olursa aslında teste sokup almanı tavsıye ederım. olu pıxelden sonra ıade surecı bıraz ekran oldugu ıcın skıntı

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
1 kişi var sonradan ölü piksel oluştu diyen yorumlarda o aklımı karıştırıyor birde iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum monitörü aldıktan sonra yoksa bende beğendim monitörü itopyanın da adı çıktı bir ara hatalı ürün gönderiyor diye
10 Kişi değerlendirme yapmış bence ona göre karar ver veyahut başka sitelerden alanlarda olabilir videosu varsa tanıtım olarak onada bakabilirsin?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güzel ama çok pahalı monitör

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1 kişi var sonradan ölü piksel oluştu diyen yorumlarda o aklımı karıştırıyor birde iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum monitörü aldıktan sonra yoksa bende beğendim monitörü itopyanın da adı çıktı bir ara hatalı ürün gönderiyor diye
Hocam çok düşük ihtimal oluyo onlar arkadaş şanssızmış ona denk gelmiş zaten msi bilindik marka sıkıntı cikcagini sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu monitör bilgisayarımın donanımıyla uyumlu olduğu için almak istiyorum 2K olan monitörüm pc me fazla geldi sizce bu monitör nasıl verdiğiniz cevaplara göre sipariş vericem

MSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum çok iyi monitör ama aynı sitede alternatif olarak bide lg marka var lg tv kalitesi olarak çok iyi iş çıkarıyor marka olarak kıyaslarsak hem bunda hdr özelliği yok benim atıcağım linkte hdr de var ekstra olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1647753317361.png

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
baktım hocam monitör gayet iyi gamıng monıtoru almanızı tavsıye ederim ama site biraz tehlikeli gibi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
donanımın iyise fazlasıyla işini görecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...