laptop değil,ekran kartı modeli asus rx 460 ,fakat afterburnerde zaten fan ayarlarını yapmıştım şuan sıkıntı oldu.bilgisayar markan ney ? MSI olması lazım galiba bunun çalışması için bilgisayar'ın
fan çalıştırma programları var onları deneyebilirsin
bir çok şey arasında onuda denedim fakat hala çözüm bulamadım.Eski sürümünü kurmayı dene dostum güncelleme yüzünden özellik gitmiş olabilir
daha öncesinde overclock yapmıstım ki yaptığım zaman fan hızınıda ayarlayabiliyordum.Son gelen amd driver güncellemesinden sonra böyle oldu,sanırım yeni güncellemede düzelir.msı after burner overclock programı olduğu için diğer memory clock ayarları ile oynama yaptıysan fan kontrolüne izin vermez tabi kullandığın program sürümü de bu konu ile de alakalı
DDU ile ekran kartını kaldırıp bile denedim fakat çözülmediAfternurner’ı kaldırıp eski sürümünü kullanmayı dene bazen en son sürümde böyle sıkıntılar yaşanabiliyor.
konuyu açarken kullandıgım ss'e bakarsanız "fan" ayarlarıda gözükmüyor,o yüzden henüz sorunu çözmüş değilim.MSI Afterburner'ı açın.
Ayarlar Simgesine tıklayın.
Fan sekmesine gidin.
Ekli dosyayı görüntüle 76015
Kullanıcı tanımlı yazılım otomatik fan kontrolünü etkinleştir adlı kutuyu işaretleyin .
Önceden tanımlanmış fan hızı eğrisini Custom olarak ayarlayın
Uygulaya ve ardından Tamam'a tıklayın .
Otomatik seçeneğinin devre dışı bırakabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 76014
Sürüm değiştir birazdan vereceğim oradan Kullanıcı tanımlı yazılım otomatik fan kontrolünü etkinleştirkonuyu açarken kullandıgım ss'e bakarsanız "fan" ayarlarıda gözükmüyor,o yüzden henüz sorunu çözmüş değilim.
Amd'nin kendi yazılımının üzerinden detaylı bir şekilde ayarladım şuanda öyle kullanıyorum.Ama bunca senedir afterburner kullanıyorm ilk defa başıma böyle bir şey geldi.Sürüm değiştir birazdan vereceğim oradan Kullanıcı tanımlı yazılım otomatik fan kontrolünü etkinleştir
Post automatically merged:
@keditruck ekran kartının modelini yeni gördüm bahsedeceğim uygulama ile zaten uyuşmuyormuş. Senin ile aynı durumu yaşayan bir kaç kişi yabancı kaynaklar da dahil çoğu ekran kartını tak çıkar yaparak çözmüş birde gpu daki fan kablosunun çıkarılıp tekrar takılması çözüm olarak sunulmuş.
ayarlar kısmında "fan" adlı bir sekme yok o yüzden erişemiyorumO fan ayarının yanıda bir zincir var ona tıklamayı denedin mi? Eğer olmazsa altta verdiğim resmi dener misin?
Ekli dosyayı görüntüle 76024