MSI Afterburner özelliklerin yarısı çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba. MSI Afterburner programını indirmiştim ve fan hızını ve ekran kartı voltajını falan buna benzer şeyleri ayarlayacaktım fakat özelliklerin yarısından fazlası bende çalışmıyor acaba? Çözümü var mıdır varsa güzelce anlatabilecek biri var mı? Ya da bu sorun benim bilgisayarımla ilgili bir şey mi?

RAM: 4, 00 GB
HDD: Toshiba MQ01ABF050
EKRAN KARTI: Intel HD Graphics 620 & NVIDIA GeForce 920M (Laptop)
ANAKART: ASUSTeK Computer INC. X541UJ
İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka eskiden indirdiysen sil bi tekrar kur büyük ihtimalle sürümünden ondan dolayıdır.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kartın çok eski, muhtemelen desteği yok.

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka youtube da var diye biliyorum güncelleyebilirsin yada iksiinden birini dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Dostum eğer daha önce indirdiysen silip tekrar yükle, muhtemelen sildiğin versiyondan dolayı bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurmayı dene.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam biraz klasik tam emin değilim ancak format atmayı denerseniz ve tekrardan indirirseniz olabilir veya eski bir sürümü indirmiş olabilirsiniz VEYA sisteminizle ilgili olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam biraz klasik tam emin değilim ancak format atmayı denerseniz ve tekrardan indirirseniz olabilir veya eski bir sürümü indirmiş olabilirsiniz VEYA sisteminizle ilgili olabilir.
Yok formatı denedim

Dostum eğer daha önce indirdiysen silip tekrar yükle, muhtemelen sildiğin versiyondan dolayı bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurmayı dene.
Yok önceden de indirmedim

kanka youtube da var diye biliyorum güncelleyebilirsin yada iksiinden birini dene
Video atabilirmisin

find more solution on youtube
Can send video ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka sorunun tamamen bilgisayarınla alakalı çünkü bilgisyarın işlemcisi + ram + ekran kartı + monitor hızın nereyi destekelrse ona kadar işlem yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilgisayarınla alakalı çünkü parçaların çok eskide kalmış ve bu tarz şeyleri desteklemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...