Onaylı Üye
Asus çünkü kullandığım için bana daha iyi hatta kuzenim lewona ben beğenmedim Asus daha iyi
Kanka Amerikanın bişey açtığı yok biz sadece ultra zorlukta %203 vergi ile Tr emek serverde oynuyoruz abartma istersenya kardeş durduk yere moralim bozuldu daha ilk linke bi tıkladım bune olum 1000 dolar msi mı olur amerika hile açmış seri reportlayın
(Coğrafya Kader değil KEDER)
Müşteri hizmetleri şikayet sitelerinden 5 üzerinden 4.6 almış çok iyi demekki benim için önemli olan bi sorun çıkınca arkalarında durmaları zatenMsi'yi tavsiye ederim, bazı özelliklerde en iyisi değiller, ancak iyi müşteri hizmetleri var veya en azından msi'de böyle.
Hocam linklere tıkladın mı pahalı diyorsunbana göre asus be msi en iyi markalar şuanda pahalı mı pahalı ama kaliteli
abi ben doğarken pc hacklenmiş ben bu bölümü seçmemiştimKanka Amerikanın bişey açtığı yok biz sadece ultra zorlukta %203 vergi ile Tr emek serverde oynuyoruz abartma istersen![]()
Bende diyorum niye 80 milyon kisi Turkey İs Bugland da sıkışıp kalmış hay Allah neyse dostum birlik olup ya bugu düzelteceğiz ya sağlam dll li yerlere kaçacak yada hepimiz o bugda boğulup kalacağızabi ben doğarken pc hacklenmiş ben bu bölümü seçmemiştim![]()
knk bug tükenmez düzeltmek imkansız şu videonun başını izleBende diyorum niye 80 milyon kisi Turkey İs Bugland da sıkışıp kalmış hay Allah neyse dostum birlik olup ya bugu düzelteceğiz ya sağlam dll li yerlere kaçacak yada hepimiz o bugda boğulup kalacağız![]()
kanka 32 saniyede kapatmak zorunda kaldım böyle çomarların düşüncesi şöyle karnımız doyuyor kahveye gidiyoruz eee daha ne ?knk bug tükenmez düzeltmek imkansız şu videonun başını izle
Hocam bunu oyun olarak mı değerlendirdin yoksa kullanım ömrü olarak mıMsi tabi kullanıcıya göre değişir + ları - leri fakat bana göre Msi
Hocam seni unutmak mı ? SaçmalamaGittiğin zaman beni unutma eğer gerçekten başarırsan konuşalım isterim ve laptoplardan hoşuma giden msi oldu onu tercih ederdim