MSI mı Monster mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Diz Üstü Bilgisayar Alacağımda Uygun Bütçeli 4000 5000 Tl Kadar Bir Miktarla Acaba Hangisi Daha Kaliteli Bir Marka Önerilerinizi Bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
mosterla msi karşılaştırman bile hata msi al kafan rahat olur. monsterda garantilik bir durum olursa emin ol bilgisayarı aldığın güne lanet edersin.

Üye
6 HİZMET YILI
mosterla msi karşılaştırman bile hata msi al kafan rahat olur. monsterda garantilik bir durum olursa emin ol bilgisayarı aldığın güne lanet edersin.
kesinlikle katılıyorum bende bilgisayar almadan önce çok araştırdım asus ve msi arasında gel git yaptım sonunda msi almaya karar verdim iyikide bu kararı verdim monster daha yüksek özellikleri alabilirsin ama o özelliklerin markası nedir kalitesi nedir bi kere monster bilgisayara dokunduğunda anlıcaksın ne kadar kalitesiz olduğunu tamamen plastik msi en kötü bilgisayarı monster den daha sağlam daha güvenilirdir bence yıllarca asus kullandım bence seçenek yapacaksan asus ve msi arasında karar ver ama ilk tercih msi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben asus kullanıyorum 4 bin e almıştım 2 sene önce şimdiki fiyatına bugun baktım 9300 imkanın varsa küçük bir laptop al işini görsün oyun içinde bir kasa topla en azından laptopu oyun oynamak için bozmassın masa üstü pc ler zaten bozulmuyor kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...