Msı ? Monster ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Screenshot_20190807-104515.png
Screenshot_20190807-104811.png
Sizce ?

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu kadar param olsaydı yüksek ayarlarda PUBG oynamak yerine gidip pahalı laptop yani zengin oyuncağı almazdım, en iyisi bilgisayar topla derim.
Kardeş amaç oyunu evde oynamak degil zaten evde bi canavar var neden her gittiğim yerdede elimin altında bitane olmasın ki ? Amacım pubg oynamak degil derslerimedede işimi görmesi için.
Post automatically merged:

Monster iyide hdd yok o alan sana yetmez gibi
ülerde taktırabilirim baisi var burda

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sanırsam kullanış amacın sadece oyun değil monster alman daha iyi olacaktır çünkü i7 9750H var hem oyunlarda daha iyi hemde işini çok rahat görür ekran kartı zaten iyi 256 gb ssd de işini görebilir eğer zaten görmezse özelleştirebiliyorsun bilgisayarı alırken ister 16 gb ram yap ister harddisk al yani özgürsün bu konuda kısaca monster ın özellikleri daha iyi olduğu için monster al

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sanırsam kullanış amacın sadece oyun değil monster alman daha iyi olacaktır çünkü i7 9750H var hem oyunlarda daha iyi hemde işini çok rahat görür ekran kartı zaten iyi 256 gb ssd de işini görebilir eğer zaten görmezse özelleştirebiliyorsun bilgisayarı alırken ister 16 gb ram yap ister harddisk al yani özgürsün bu konuda kısaca monster ın özellikleri daha iyi olduğu için monster al
Sagol gardaşım bende öyle düşünüyorum

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeş amaç oyunu evde oynamak degil zaten evde bi canavar var neden her gittiğim yerdede elimin altında bitane olmasın ki ? Amacım pubg oynamak degil derslerimedede işimi görmesi için.

ülerde taktırabilirim baisi var burda
Monster'ın işlemci gücü, ekran kartı, her yönden daha iyi. tavsiyem monster al 10-20tlye windows 10 pro satıyorlar kur onu, kafan rahat olsun.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Monster'ın işlemci gücü, ekran kartı, her yönden daha iyi. tavsiyem monster al 10-20tlye windows 10 pro satıyorlar kur onu, kafan rahat olsun.
windows 10 ucuz satılan lisans korsan vardır. resmi windows 10 pro 1000tlye satılıyor.
bilginizde...

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
teşekürler

B
windows 10 ucuz satılan lisans korsan vardır. resmi windows 10 pro 1000tlye satılıyor.
bilginizde...
şuan kullandıgımıda ztn crackledim ben lisans hiç bitmiyor o yönden sıkıntım yok

What ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Msı Kalite ve Performans bakımından daha iyidir.

Fotoğrafa bakmadan yazdım.Monsterda daha yüksek fps alırsın ama msıya daha çok para verir msı alırım(ben olsam)

O monsterı alıcağına 800tl daha ver 1660ti al.Yeni nesil oyunları oynatmaz bu 800tl ver 1660ti al

Son düzenleme:
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yen
Msı Kalite ve Performans bakımından daha iyidir.

Fotoğrafa bakmadan yazdım.Monsterda daha yüksek fps alırsın ama msıya daha çok para verir msı alırım(ben olsam)

O monsterı alıcağına 800tl daha ver 1660ti al.Yeni nesil oyunları oynatmaz bu 800tl ver 1660ti al
yeni nesil oyun oynamıyorum zaten rainbow cs lol biarada bi pubg o kadar ama oyun olarak rainbow agırlıklı zaten cogu ayar düşükte gerekli olanları yüksekte oynuyorum arkadasta msı 1050ti 4gb i5 ve 8gb ram ve 128 gb ssdlı var rainbowu gayet iyi oynuyo

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şu windows 10 konusuna el atmak istiyorum;
1 yıl oldu sanırım her neyse 1 yıl önce bir alışveriş sitesinden Windows 10 pro aldım sağolsun aldığım kişi kurmasına cartına curtuna kadar herşeyini halleti orjinal win10 pro kasma donma hiçbirşey yok.
çok iyi bir yaklaşımı var o kişinin herhangi bir şikayetin olursa bana yaz yardımcı olayım dedi çünkü ben bu işlerden anlamadığımı söylemiştim ona herneyse konuya geleyim almak istersen o kişiyi sana bulmaya çalışayım fiyatı 100 tl.
100 TL ye aldım ve gayet çok memnunum direk sanırım anakart a mı ne yapılıyormuş o win10 şeysi yani o donanımdan bir tanesini değiştirirsen win10 da gidiyormuş aranızda iyi bilenler benim demek istediğimi anlamıştır. düzeltme yaparlarsa sevinirim. :)

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şu windows 10 konusuna el atmak istiyorum;
1 yıl oldu sanırım her neyse 1 yıl önce bir alışveriş sitesinden Windows 10 pro aldım sağolsun aldığım kişi kurmasına cartına curtuna kadar herşeyini halleti orjinal win10 pro kasma donma hiçbirşey yok.
çok iyi bir yaklaşımı var o kişinin herhangi bir şikayetin olursa bana yaz yardımcı olayım dedi çünkü ben bu işlerden anlamadığımı söylemiştim ona herneyse konuya geleyim almak istersen o kişiyi sana bulmaya çalışayım fiyatı 100 tl.
100 TL ye aldım ve gayet çok memnunum direk sanırım anakart a mı ne yapılıyormuş o win10 şeysi yani o donanımdan bir tanesini değiştirirsen win10 da gidiyormuş aranızda iyi bilenler benim demek istediğimi anlamıştır. düzeltme yaparlarsa sevinirim. :)
Ssd ye yada HDD ye yazıyolar windowsu ben burda cd sini aldım 70 tl ye kendim crackliyorum sınırsız oluyor yani bosuna para vermeme gerek yok

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ssd ye yada HDD ye yazıyolar windowsu ben burda cd sini aldım 70 tl ye kendim crackliyorum sınırsız oluyor yani bosuna para vermeme gerek yok
hm anladım dedğim gibi pek bilmiyorum abim anlıyor ve gerçektende çok memnunuz kendisi bilgisayar okudu benden kat kat daha iyi biliyor böyle işleri

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekürler

B
şuan kullandıgımıda ztn crackledim ben lisans hiç bitmiyor o yönden sıkıntım yok

What ?
Alienware güzeldir 3-4 arkadaşım monsterdan çok şikayet ettiler uzun ömürlü kullanımda AlienWare önerdim kendilerine 1-2 yıldır kullanıyorlar Pcler daha tık demedi onada bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...