beslemek biraz sabır işidir. çift almalısın ki oda her canlı gibi hayata tutunacak birini bulabilsin. aldığın zaman zaten yemi kafesi ve gaga taşını sana satıcı söyler. çok güzel bi karar benimde vardı. yalnız bırakıp gitti beni...
beslemek biraz sabır işidir. çift almalısın ki oda her canlı gibi hayata tutunacak birini bulabilsin. aldığın zaman zaten yemi kafesi ve gaga taşını sana satıcı söyler. çok güzel bi karar benimde vardı. yalnız bırakıp gitti beni...
Jumbo muhabbet kuşları çok çabuk eğitiliyor ve aklında kelime tutması çok gelişmiş bi seviyede yemler felanda yaz günü yıkandırmak istiyorsanda sulu bir kaba marul koy o kendi zevkiyle yıkanacaktır yemde bir muhabbet kuşu satan bi yere gidersen adam sana gerekli olan şeyleri söyler , Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana .
kanka 2 tane alırsan senle konuşmaz o yüzden 1 tane al zor değil bende var çok güzel koınuşuyor aynı insan gibi herhangi bir zorluğu yok onunla sürekli muhabbet et mesela bizimkini adı çakır biz sürekili çakıır naber diyoruz konuşuyoruz oda konuşuyor o şekil yetiştir