Muhabbet Kuşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
6 yaşında kuşum var meyveli veya normal yem alabilrisin erkek alırsan daha cok sırnaşır dişiler saldırgan genelde çift alırsan senle ilgilenmezler

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
beslemek biraz sabır işidir. çift almalısın ki oda her canlı gibi hayata tutunacak birini bulabilsin. aldığın zaman zaten yemi kafesi ve gaga taşını sana satıcı söyler. çok güzel bi karar benimde vardı. yalnız bırakıp gitti beni...

Üye
5 HİZMET YILI
Muhabbet kuşları çok bakım gerektiren kuşlardır bakımını yapabilecek gibi bi zamanın varsa almanı tavsiye ederims

Unutulmayan Kılıç
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kapalı yem tercih et kardeşim. Egiteceksen tek al yavru al. Temizlik önemli 3 4 güne bir ya da haftada bir temizle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
beslemek biraz sabır işidir. çift almalısın ki oda her canlı gibi hayata tutunacak birini bulabilsin. aldığın zaman zaten yemi kafesi ve gaga taşını sana satıcı söyler. çok güzel bi karar benimde vardı. yalnız bırakıp gitti beni...
çoğunluk ilgilenmez diyor ama bilemedim alacağım kuşlar yeme yeni düşecek yani bilemedim

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Jumbo muhabbet kuşları çok çabuk eğitiliyor ve aklında kelime tutması çok gelişmiş bi seviyede yemler felanda yaz günü yıkandırmak istiyorsanda sulu bir kaba marul koy o kendi zevkiyle yıkanacaktır yemde bir muhabbet kuşu satan bi yere gidersen adam sana gerekli olan şeyleri söyler , Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana .

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka 2 tane alırsan senle konuşmaz o yüzden 1 tane al zor değil bende var çok güzel koınuşuyor aynı insan gibi herhangi bir zorluğu yok onunla sürekli muhabbet et mesela bizimkini adı çakır biz sürekili çakıır naber diyoruz konuşuyoruz oda konuşuyor o şekil yetiştir

Banlı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
valla benim kuslar vardı (2) her seyi yiyorlardı yumurta, pirinc, ekmek ıslanmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...