- Konuyu başlatan
-
Hocam Youtube den Vektörel Çizim Yazarak Öğrenebilirsin Titreme Bende de Oluyor Vacom Grafik Tablet Almanı Öneririm Bu İşle Uğraşıcaksan Fiyatları UygunBen böyle şeyler yapmak istiyorum nereden ders alabilirim benim elim hiç yatkın değil sürekli titriyor falan ve eline sağlık harika olmuş.
Tavsiyeniz İçin TeşekkürlerHocam vektörü bırakıp kendinizi 3d modellemeye yöneltmenizi öneririm. Vektör biraz eskide kaldı.
Yorumun İçin TeşekkürlerEline sağlık knk güzel olmuş
Mekanı Cennet Olsun Teşekkürler Hocam Yorumun İçinellerine sağlık hocaam çok güzel olmuşbu arada allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun baba...
Hocam 2 3 Gün Oldu Programa Başlıyalı Mause İle Çizdiğim İçin Titreme Oluyor Bırazda Grafik Tablet Alınca Düzelticem İnşallah Yorumun İçin Teşekkür EderimBaya iyi olmus fakat agiz kismini daha iyi yapabilirmissin
Sağol Yorumun İçin Hocamellerine sağlık müthiş bir çalışma
Hocam Sürekli Seri Olarak Paylaşmak İstiyorum Zaten Eski Sanatçıları Yorumun İçin Teşekkürlerdişler hariç başarılı ferdi tayfurlusunu da bekliyoruz
Hocam Hiçbir Ekipmanım Yok Mause İle Çizim Yapıyorum Ama Grafik Tabelt Alıcam Vacom Marka Tablet Gibi Kalemı Var Mause Görevini Görüyor Titreme Vs Çok Önlüyorhocam nasıl yapılıyor tam olarak bilgisayara herhangi bir kalem tochpad gibi bir şey mi bağlıyorsunuz yeşillendirirsen sevinirim çok başarılı çizim eline sağlık
Sağolasın Hocampaylaş paylaş gördükçe yorumlarda olurum bende uğraşıyorum seviyorum böyle işleri
Teşekkürler HocamGüzel olmuş eline sağlık brom
Yorumun İçin TeşekkürlerBencede gayet güzel olmus eline saglık arkadaşın dedigi gibi ağız ve diş etrafı daha iyi olabilirmis
Bana Ait Hocam Teşekküerler Yorumun İçinHocaaam Kendin yaptıysan baya iyiymiş he eline sağlık
TeşekkürlerEline sağlık güzel olmuş
Teşekkürler HocamÇok güzel olmuş hocam elinize sağlık başsrılarınızın devamını beklerim
Çok TeşekkürlerMouse ile harika bir iş başarmışsın. Tebrikler.
Sağolasın HocamEllerine sağlık güzel çizimler
paylaş paylaş gördükçe yorumlarda olurum bende uğraşıyorum seviyorum böyle işleriHocam Sürekli Seri Olarak Paylaşmak İstiyorum Zaten Eski Sanatçıları Yorumun İçin Teşekkürler
Bencede gayet güzel olmus eline saglık arkadaşın dedigi gibi ağız ve diş etrafı daha iyi olabilirmisBaya iyi olmus fakat agiz kismini daha iyi yapabilirmissin
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık başsrılarınızın devamını beklerimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapİmza Veya Farklı İşlem Yaptırmak İsteyen Arkadaşlarda Mesaj Atabilir Her Türlü Yardımcı Olurum
Düşüncen İçin Teşekkür Ediyorum HocamEline sağlık sanata baya yeteneğin var
wow reis efsane olmuş not aldım seni eline emeğine sağlıkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapİmza Veya Farklı İşlem Yaptırmak İsteyen Arkadaşlarda Mesaj Atabilir Her Türlü Yardımcı Olurum
Elline sağlık kardeş güzel olmuşBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapİmza Veya Farklı İşlem Yaptırmak İsteyen Arkadaşlarda Mesaj Atabilir Her Türlü Yardımcı Olurum
valla helal olsun güzel yapmışsın kralBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapİmza Veya Farklı İşlem Yaptırmak İsteyen Arkadaşlarda Mesaj Atabilir Her Türlü Yardımcı Olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?