Müzik Dinlerken Oynanacak Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Belli bir kategori yok Rocket league gibi oyunlar olabilir.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyun oynarken dinlenecek müziği duydum da, "Müzik dinlerken oynanacak oyun" diyeni duymamıştım.
Sana oyun ismi olarak veremeyeceğim ama şöyle bir önerim var;
Aksiyon oyunlarında trap tarzı müzikler dinleyerek zevk alabilirsin. Aksiyon oyunlarına bir bak derim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun oynarken dinlenecek müziği duydum da, "Müzik dinlerken oynanacak oyun" diyeni duymamıştım.
Sana oyun ismi olarak veremeyeceğim ama şöyle bir önerim var;
Aksiyon oyunlarında trap tarzı müzikler dinleyerek zevk alabilirsin. Aksiyon oyunlarına bir bak derim.
Genel olarak müzik dinlediğim için oyun 2. planda kaldı :D Aksiyon çok sevmiyorum kasılacak değil de rahat rahat oynayacak oyun arıyorum. Teşekkürler yinede

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Genel olarak müzik dinlediğim için oyun 2. planda kaldı :D Aksiyon çok sevmiyorum kasılacak değil de rahat rahat oynayacak oyun arıyorum. Teşekkürler yinede
Papers Please / Age of Empires serisi / Business Tour / Heavy Metal Machines / Brawlhalla
Bunları önerebilirim. Hangileri hoşuna giderse oynayabilirsin. Bir bak internetten. :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Papers Please / Age of Empires serisi / Business Tour / Heavy Metal Machines / Brawlhalla
Bunları önerebilirim. Hangileri hoşuna giderse oynayabilirsin. Bir bak internetten. :)
Brawlhallaya bayadır bakmıyodum indireyim sağolasın. Heavy metal machines e baktım 2 gün önce boş bi oyun gibi ne olduğunu anlamıyorsun :D Teşekkürler öneriler için

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ets2 mp giriyorsun tırını arabanı sürerken şarkı çok iyi gider oyunun radyo sistemide var zaten

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Araba Oyunları Yada Böyle Hayatta Kalma Oyunlarında

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Dead Cell papers please dragon ball street fighter hallow knight gibi seri oyunlar öneririm.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Stick Fight The Game, Ark survival evolved(tame kısmında çok işine yarar.)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bak baba şimdi açıyosun arkaya angaranın bağları giriyosun ets2 mp ye gidiyosun görev alıyosun sonra evinden bi tesbih bide takke buluyosun sonra el frenini çekip gaza basıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...