Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müzik indirebileceğim bildiğiniz bir program var mı?
Valla ben telefondanda internettende program kullanmadan indiriyorum uğraşamam bi muzik indircem diye programı elimde tutmaya googleye yazıyorum ytmp3,com burdan indiriyorum direk yılalrrdır kullanırım
Spotify satın al sorun yaşamazsın.
Sanırım satın almadan yani mp3 dönüştürerek indirmek istiyorsun fakat mh'de bunu anlatmak doğru mu bilemiyorum. Direkt google'den dönüştürerek indir bence.
Ben apple music kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır ve hiçbir hata veya problem yaşamadım ve memnunum . 5 kişi beraber kullanma özelliğini aldık parayı da her ay 5 kişi bölüşüyoruz herkesin kendi listesi var arada birbirimizin seçtikleri şarkıları dinliyoruz felan . Apple music öneririm o yüzden bu arada android kullanıyorum.
MYT Müzik aşırı iyi bir program 1 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum hem istediğin gibi müzik açabiliyosun indirebiliyosun hemde klipleri falanda indirebiliyosun tavsiye ederim .