19 Kas 2016 #1 dodo D Üye Katılım 13 May 2016 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Beyler servise müzik atıyorum. Aklıma müzik gelmiyor biraz yardım her tür müzik olur öncelik türkçe müziklerde hem kopmalık olursa iyi olur
Beyler servise müzik atıyorum. Aklıma müzik gelmiyor biraz yardım her tür müzik olur öncelik türkçe müziklerde hem kopmalık olursa iyi olur
19 Kas 2016 #2 Ali ^^ BeY A Üye Katılım 15 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Youtube 'de Bulabilirsin Birsürü var ÖrN: Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki Oyla 0 Olumsuz oyla
19 Kas 2016 Konuyu başlatan #3 dodo D Üye Katılım 13 May 2016 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Ali ^^ BeY' Alıntı: Youtube 'de Bulabilirsin Birsürü var ÖrN: Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki Genişletmek için tıklayın ... kardeşim onu yükledim başka biliyormusun? Oyla 0 Olumsuz oyla
Ali ^^ BeY' Alıntı: Youtube 'de Bulabilirsin Birsürü var ÖrN: Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki Genişletmek için tıklayın ... kardeşim onu yükledim başka biliyormusun?