Süper Üye
My Anime list tutan var mı? Varsa linki atarsa sevinirim hem 1 2 ömeri bulabilirim hem sizin zevklerinize de bi göz atarım isteyen olursa kendi listemi de atarım TŞK
Evet insanların zevkleri her zaman ilgimi çekmiştirMAL incelemek kadar güzel bir şey yok![]()
Teşekkürler blue exorcisttutmuyorum ama
sword art online
parasyte
accel world
seraph of the and
blue exorcist
bunları öneririm.
hocam sizin listenizi merak ettim atabilir misiniz
hocam sizin listenizi merak ettim atabilir misiniz
Ben onu izldmeye üşeniyom sen dedin bu akşam izleyecem bide önerim kesinlikle charlotte izle ikl 4 5 bölüm sıkıcı gelebilir ama finale işler değişiyotŞu ana kadar sadece bir anime izledim o da Hunter x Hunter yani listem yok
kendi listeni atabilir misin rica etsem
Tşk 1. Sezonu güzeldide biraz sıkılmaya başladım kendi listemi atıyom istersen bakarsınbende arıyordum uzun suredır . cunku kalıtelı kı ozellıkle hero acadmy tarzı tabırı caızse lvl kasarak ılerleyen anımeler cezbetmıstır. cogunuda ızleyınce yenı sezon cıkmayınca ınsan bosluga dusuyor. 1 arkadas onerısı ıle anımelerın bıraz bolumlerın eklenmesını beklemek amaclı dun peaky blınder e basladım . anıme degıl ama konusu guzel 2 sezonu soluksuz ızledım . ımbd 8.9 almıs zaten cokta anlatmaya gerek yok . anıme dısına tasmak ıstersen denemenı onerırım krdesım