- Konuyu başlatan
-
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Umarım...Eline koluna sağlık umarım hak ettiği değeri görür
Sanırım yanlış anladın. Uygulama daha yayınlanmadıevde hayvan besleyenler ıcın mukemmel bır uygulama kullanıyoruz gayet faydalı
Teşekkür ederim dostum. Umarım amacım şu anlık para kazanma olmayacak zaten. Para hırsını bürünen kimsenin uzun vadede başarılı olduğunu görmedim zatenÇok güzel bir düşünce umarım istediğin başarıyı elde edersin kanka ellerine sağlık
Uygulamaya kayıt oluyorsun. Ana sayfada belirttiğin kategoriye göre bir konu paylaşıyorsun. Örnek konu;Hocam, teorik olarak düşündüğünüz şeyler çok hoşuma gitti ama tam olarak nasıl uygulamaya döktüğünüzü anlamış değilim ? Bu uygulama nasıl çalışıyor ?
Örnek 1:
Labrador retriever cinsi köpeğim 2 gündür tuvaletini ishal yapıyor. Veterinere götürdüm. İlaç tedavisi verdi ancak bir sonuç alamadım. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
(VARSA GÖRSEL örn.)
Kategori: Hastalık, Yardım
gibi. Eğer çözüm yolu bilen biri varsa gönderi üzerindeki "Mesaj Gönder" butonu ile konu sahibiyle özel mesajlaşarak sorunu çözebilir. İsterse sadece sohbet de edebilir.Örnek 2:
British Shorthair cinsi kedimi sahiplendirmek istiyorum. Sahiplenmek isterseniz veya sorularınız varsa özel mesaj atabilirsiniz.
(VARSA GÖRSEL örn.)
Kategori: Sahiplendirme
Teşekkür ederim dostum umarım.Başarılı bir uygulama ellerine sağlık dostum bence 10 numara tutar
Garip ben baktım da bulamadım nedense. Piyasada benzer bir tane gördüm o da koreceydiUygulamanın tutacağını düşünmüyorum. Benzerleri çok var ortalıkta .
Çok güzel bir yorum olmuş. Teşekkür ederim dostum ♥baya yararlı evcil hayvanını sokağa atacak hayvanlar en azından belki programa girip birilerine sahiplendirebilirler.
Kullanılacak inşallah kendim geliştirdiğim bir moderasyon ve yapay zeka sistemi var onu entegre etmeye çalışıyorum. Yakında hazır olur..başarılı bir uygulama inşallah gerektiği gibi kullanılır
Umarım. Teşekkür ederimGüzel bir çalışma eline sağlık kral inşallah yaptın uygulama tutar
Teşekkür ederim dostum. Ne gibi canlılık biraz açar mısın?Emeklerine sağlık, umarım karşılığını alırsın. Naçizane tavsiyem, akış daha canlı olabilir. O haliyle bana fazla sade geldi.
Ben teşekkür ederimÜlkemizin bu tür yerli uygulamalara ihtiyacı var teşekkürler
böyle güzel uyğulama olduğu zaman ve yararlı olduğu için kesinlikle önericem tekrar dan ellerine sağlık iyi çalışmalarUmarım. Teşekkür ederim
Belki ikonlar ekleyebilirsin hocam. Çok farazi konuşayım, beğeni butonu pati şeklinde olup tıklandığında rengi değişebilir veya bir animasyonla gelebilir. İkonların ekmeğini yiyebilirsin, aklıma başka bir şey gelmedi. BaşarılarUmarım. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim dostum. Ne gibi canlılık biraz açar mısın?
Ben teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?