波マリファナ
Ultra Üye
hocam hangi dilde yazmıştınız acaba?Teşekkür ediyorum![]()
hocam hangi dilde yazmıştınız acaba?Teşekkür ediyorum![]()
probably +15age restriction and graphics
Android Javahocam hangi dilde yazmıştınız acaba?
Teşekkür ederimeline sağlık çok güzel düşünmüşsün başarılar
Sorulara tek tek cevap vereyim;Öncelikle böyle bir uygulama düşünüp hazırladığınız için çok çok teşekkür ederim ağzı olup dili olmayan bu canlıları düşündüğünüz ve uğraştığınız için teşekkürler . Benim sorularım şöyle ;
- Uygulama ücretli olucak mı ? kar amacı güdecek mi ?
- Uygulamayı kullanan insanların bu canlıları bir ticaret kapısı olarka görüp satış yapmalarına yönelik ne gibi tepkileriniz ve yaptırımlarınız olacak ? ( hukuki yönden dava açmak perma ban vs )
- Uygulama daha sonraları bir veterine polikinlik veyahut veteriner hekim ile çalışmayı düşünecek mi ? ( sağlık konusu çok önemli ve titiz bir konu )
- Ve tabi ki sağlık konusunda atılan adımlar bedava olamayacağı için tabi ki bir ücret donate yardım talebinde bulunabilirsiniz ama bu uygulamayı indirirken satın alma olarak mı karşımıza çıkacak yoksa uygulamayı bedava indirip sağlık vs konularında ücret gerektirecek kısımlarda sadece kullanıcıya yansıyacak şekilde mi olacaktır ?
soruların uzunluğu ve karışıklığı için özür dilerim
Çok ferahlatıcı açıklama bunlar emeğiniz için teşekkürler , veteriner konusunda Samsun da sizin için veterinerlerle konuşup yardımcı olmaya çalışırım hayvan sever tanıdığım çok evinde 10 kedisi olup apartmanın önünde dışarda kalan kediler için her gün mama ve su indiren arkadaşlarımız ve komşularımız var ben hepsine ulaştırıcam bu çok iyi oldu gerçektende <3 teşekkürler iyi forumlarSorulara tek tek cevap vereyim;
- Uygulama tamamen ücretsiz olacak.
- Kar amacı gütmeyecek (ileride üye fazlalığı olursa ücretli üyelik sistemi gelebilir makul ücretlerle)
- Uygulama üzerinde satış vb. her şey yasak olacak. Uygulama üzerindeki özel mesajlaşmalar dahil alınan kategori moderatörleri ilgili olduğu alandaki her şeyi kontrol edecek. Satış, karşı cinse sarkıntılık vb. gibi olaylarda perma ban gerekirse hukuki süreçlere başvurulacak.
- Uygulama ilk olarak kendi bulunduğum şehirdeki veteriner hekimlerle konuşulup anlaşılırsa o alana özel bölüm açılıp randevu sistemi, soru sistemi gibi özellikler gelecek. Daha sonra kullanıcılar, kurucular (ben, biz) veyahut diğer şehirlerde bulunan moderatörler aracılığıyla bu alan genişletilecek. Bu alanda alınacak ücretler veteriner kliniği ve hasta arasında olacak.
- Uygulamanın daha da gelişmesi için donate sistemi olacaktır. Yukarıda bahsettiğim gibi makul fiyatlarla üyelik vb. ufak göze batmayan rekl*mlar, sponsorluk vb. ile göz yormayan ve göze kötü gelmeyen ufak kazanç sistemleri ile süsleyeceğim.
Bu güzel sorularınız için teşekkür ediyorum. Bu kısmı ana konuya dahil edeceğim. Yeni görenler bilgilensin..
Ben teşekkür ederim bu güzel desteğiniz için. Yakında açık betayı sunarımÇok ferahlatıcı açıklama bunlar emeğiniz için teşekkürler , veteriner konusunda Samsun da sizin için veterinerlerle konuşup yardımcı olmaya çalışırım hayvan sever tanıdığım çok evinde 10 kedisi olup apartmanın önünde dışarda kalan kediler için her gün mama ve su indiren arkadaşlarımız ve komşularımız var ben hepsine ulaştırıcam bu çok iyi oldu gerçektende <3 teşekkürler iyi forumlar
Uygulama ile ilgili sorduğunuz sorulara dair gerekli açıklamaları yazdım diye hatırlıyorumMerhabalar playstore üzerinden mypet yazarak uygulamalara baktım ve tonlarca uygulama çıktı içeriklerini biraz kurcaladım kimisi bedava ama içerik olarak boş gibi kimisi üyelik talep ediyor yani para onlara bakamadım :S sizin bunlardan farkınız olacak mı yoksa sizde bu güruha dahil mi olacaksınız ? çünkü pek iç açıcı gelmedi bana daha çok hayvanlar ve hayvan severler üzerinden para yiyen tiplere benziyorlar .
Söylediklerim lütfen yanlış anlaşılmasın benim konuşmalarım biraz sert olduğu için insanlar hemen kırılıp küsüyorlar... Ne gibi farkımız olcak derseniz de mesela takip sistemi kısır olan ve olmayanlara mama tavsiyeleri veyahut kendi hazırlama teknikleri ( wiskas gibi mamaların kullanılmaması ve neden kullanılmaması gerektiğinin izahı ve daha buna benzer bazı mamalar. sebep ise böbreklerine zarar vermesi mama öğütülürken kayvanın gagası ayağı cartu curtu hiç düşünmeden patır kütür öğütücüye atıp mama haline getirmeleri gibi mesela )
bazı hastalıkların oluşma şekli ve oluştukdan sonra tedavi için uygulanacak yöntemler ( tabi ki sadece internetten çöp bilgilerle değil herkes tarafından onaylanmış bilgilerle ve veteriner tavsiyesiyle ) hayvanların cinsleri ve belirgin özellikleri falan filan yani bu çok ucu açık bir konu çok şey eklenebilir ama esas merak ettiğim gerçekten bu güruha katılma gibi bir niyetiniz yok dimi![]()
Teşekkür ediyorum. Sağlıcakla büyütünEline sağlık 3 tane papağanım var benimde evde besliyom
3 yumarta var inşAllah bebekleri olcak daha önce oldu 2 yumurta 20 gun yattilar kirdilar boş çiktı bundan çikarsa yavru iyi olcak zavallılar otura otura yoruluyo baba günduz yatiyo akşama kadar annede gece sabah kadar insAllah cikarTeşekkür ediyorum. Sağlıcakla büyütün![]()
Pek anlamıyorum ama umarım yavruları olur3 yumarta var inşAllah bebekleri olcak daha önce oldu 2 yumurta 20 gun yattilar kirdilar boş çiktı bundan çikarsa yavru iyi olcak zavallılar otura otura yoruluyo baba günduz yatiyo akşama kadar annede gece sabah kadar insAllah cikar
Ne güzelİnşAllah olur kuşlar evin çocuğu gibi bizle oturuyolar eğitimliler eğittim
k.bakmayın diğer uygulamaları biraz görünce endişe duydum :/Uygulama ile ilgili sorduğunuz sorulara dair gerekli açıklamaları yazdım diye hatırlıyorumİçerisinde maddi kazançla ilgili şeyler de yazıyordu. Tekrar sormanı anlayamadım? Uygulama geliştikçe daha çok şey eklenecek merak etme. Daha çıkmadı uygulama ve beta aşaması yayınlanacak
Sıkıntı yok açıklamak görevimk.bakmayın diğer uygulamaları biraz görünce endişe duydum :/
Teşekkür ederim umarımEline sağlık kardeşim umarım emeğinin hakkını alırsın