- Konuyu başlatan
-
Teşekkür ederim. Yorumunu dikkate alacağım.Belki ikonlar ekleyebilirsin hocam. Çok farazi konuşayım, beğeni butonu pati şeklinde olup tıklandığında rengi değişebilir veya bir animasyonla gelebilir. İkonların ekmeğini yiyebilirsin, aklıma başka bir şey gelmedi. Başarılar
Sistem geliştirme aşamasında. Söylediğin fikir eklenebilir. Düşüneceğim. Yorumun için teşekkür ederimgüzel düşünülmüş bir uygulama, umarım planladığın ölçüde gider. temanın sade olması hoş, yine de hayvan temalarını kullanarak daha farklı bi tasarıma gidebilirsin diye düşünüyorum. ve söylediğim ne kadar uygulanabilir bilmiyorum sadece aklıma geldi, birkaç şehirden gönüllü veteriner (veterinerlik bölümü okuyan bile olabilir) bulabilirseniz olası acil durumlarda insanların ulaşabilecekleri bir yerde olabilir
Hayvan satışı olmayacağını yorumlarda belirttim. Amacı Hayvanlar ve hayvan sahipleri için bir sosyal medya uygulaması. Okumadan yorum yapmayın lütfen. İyi forumlar.Bu uygulamanin amacini ogrenmek gerek once yani Hayvan satis alanlari gibi mi yoksa sahipsiz hayvan ilanlari paylasilacak mi v.s v.s v.s
eklemeyi unuttum, donate hakkındaki fikirlerini bilmiyorum ama kesinlikle eklemelisin. hayvansever kişilerin bu tarz konulardaki etkinliğini düşündüğünde çok yararlı olabilirSistem geliştirme aşamasında. Söylediğin fikir eklenebilir. Düşüneceğim. Yorumun için teşekkür ederim
Forumdan bir arkadaşımız daha donate sistemi ekle demişti. Sanırım ekleyeceğim. Ama şuan yapmakta olduğum sistemi bitereyim daha sonra. Değerli yorumun için teşekkürler.eklemeyi unuttum, donate hakkındaki fikirlerini bilmiyorum ama kesinlikle eklemelisin. hayvansever kişilerin bu tarz konulardaki etkinliğini düşündüğünde çok yararlı olabilir
bence tutmaz dediğin gibi çok var onun gibiUygulamanın tutacağını düşünmüyorum. Benzerleri çok var ortalıkta .
Sahipsiz hayvanlar için de kategoriler var. Sadece sahiplilere özel olmayacak. Yorumun için teşekkürlercok guzel bir girisimcilik ornegi, tebrik ederim. basligi detayli inceleme firsatim olmadi fakat anladigim kadariyla sahipli hayvanlara odakli bir uygulama olacak. bana gore turkiye'deki en buyuk eksikliklerden biri de sokak hayvanlarinin yeterli destege ihtiyaci olmamasi ve ortalama omurlerinin yalnizca 3/1'ini yasayabilmeleri. bunlar icin barinaklar var ve cogunun durumu malumunuz. yukarida birkac arkadasin da bahsettigi gibi isini duzgun yapan barinaklarla iletisime gecip muhtac hayvanlari sahiplendirme konusunda is birligi yapabilirsin.
Örnek verir misin? Çok eğlencelisiniz yorum için yorumbence tutmaz dediğin gibi çok var onun gibi
kanka mh sitesinin kullandığı gibi mavi temayıda ekle benceUygulamayı yakında yayınlamayı düşünüyorum. Sizce neler eklenmeli çıkartılmalı uygulamaya? Önerilerinize açığım.
Eklenebilir ilk önce iç yazılımı bitirip daha sonra tasarıma odaklanacağım. Tek başına uzun ve yorucu oluyor. Yorumun için teşekkür ederimkanka mh sitesinin kullandığı gibi mavi temayıda ekle bence
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim ♥hocam süpersin videon gayet açıklayıcı emek verdiğin çok belli ellerine sağlık
rica ederim ne demek sizin gibi gençlere abilere çok ihtiyacımız var hele ki böyle hassas konularda tekrardan teşekkürü borç bilirim.Değerli yorumun için çok teşekkür ederim ♥
var zatenAga hayvanlarını alanlar için beslenme saati eklenmeli mesala öglen 12 ikindi 4 gibi tarzı falan
Tekrar değerli yorumun için teşekkür ederimrica ederim ne demek sizin gibi gençlere abilere çok ihtiyacımız var hele ki böyle hassas konularda tekrardan teşekkürü borç bilirim.
Anlayamadım?Aga hayvanlarını alanlar için beslenme saati eklenmeli mesala öglen 12 ikindi 4 gibi tarzı falan
Konuda belki 3 kere söyledim. SATIŞ OLMAYACAK. Hayvanlara ve sahiplerine özel bir sosyal medya uygulaması olacak.ne ile alakalı tam olarak pet satışı mı yoksa hayvan özellikleri mi videodan pek bir şey anlaşılmıyor
anladım, başarılar diliyorum o haldeKonuda belki 3 kere söyledim. SATIŞ OLMAYACAK. Hayvanlara ve sahiplerine özel bir sosyal medya uygulaması olacak.
Teşekkür ediyorumanladım, başarılar diliyorum o halde
Teşekkür ediyorumvallaha harika bir uygulama olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?